Отворени врати: Кокетният дом на Майкъл Фелпс, вече бивш

Спортистът го продаде за близо един милион долара
14 окт 2016 11:14, Екип на Tialoto.bg
11
Отворени врати: Кокетният дом на Майкъл Фелпс, вече бивш
Снимка: Variety.com

Майкъл Фелпс е син на полицай и учителка. Спортистът има син от известната красавица и Мис Калифорния Никол Джонсън, с която през 2012 г. временно скъса. Твърди се, че плувецът е затворен човек, който прекарва голяма част от времето си в басейна и обожава децата. А къде ли живее?

Докато траеха игрите в Рио, Майкъл тихомълком продаде малка триетажна къща в Балтимор, щата Мериленд. Чаровният спортист е успял да сключи сделка за почти 1 милион долара.

За съжаление обаче проверка в имотния регистър, направена от журналисти от Variety, показва, че Майкъл малко се е минал. Данъчната оценка сочи сумата от 1 милион и 30 хиляди долара за имота, а олимпийският състезател е получил само 960 хиляди долара.

Трите етажа на тухлената къща разполагат с 483 кв.м площ, върху които са разгърнати общо 3 спални, 3 бани, огромна всекидневна с кухненски бокс и трапезария, гардеробна с перално помещение, личен СПА център с джакузи и парна баня и мистериозно подземие.

Последният етаж на къщата представлява голяма тераса, предвидена за светски събития. Горе има мокър бар и сравнително високи парапети, ако някой случайно пийне повечко от здравословните цитрусови сокове.

Къщата на Майкъл Фелпс е класически пример за идустриален стил. В нея ще видите комбинация от масивни тухлени стени, метални греди и гладко дърво. В интериора се прокрадват съвременни стилове и малко винтидж. Тази еклектика е адски модерна към днешна дата, предхождана от минималистичните мебели на 2015 г.

Обърнете внимание на кухненския остров, който е изработен от бетон. Циментовото чудо е сравнително ново въведение в интериора. Смята се, че още дълго време ще бъде модерно за индустриалния стил. Уви, Фелпс вече не може да се възползва от него.

Цялото имение на най-златния олимпийски плувец в нашата галерия

Подготви: Александър Градинаров
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: майкъл фелпс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.