Дъщерята на Фатик върти тайна любов с юноша на ЦСКА

Адриана Тюркмен и Иван Ангушев изглеждат доста близки
Обновена: 26 окт 2016 22:28 | 26 окт 2016 21:21, Теодора Драгоева
9
Дъщерята на Фатик върти тайна любов с юноша на ЦСКА
Снимка: Facebook

По-малката дъщеря на Фатик върти тайна любов с футболист. Адриана Тюркмен, наследница на разстреляния подземен бос Филип Найденов-Фатик, е съмнително близка с юношата на ЦСКА Иван Ангушев.

В момента 18-годишната Адриана следва висшето си образование в Милано, Италия, а 19-годишният Ангушев отскоро рита за италианския тим Бишелие, тоест и двамата живеят на Ботуша.

Двамата редовно си коментират снимките във Facebook, разменят си емотикони със сърчица, а тя наскоро постна статия за успехите на Иван в новия му тим, като написа, че се чувства „много горда“.

Освен това Тюркмен и футболистът са бивши съученици – и двамата са завършили Италианския лицей в Горна баня.
Преди да замине за Италия Адриана се пробва и като модел на агенция „Визаж“, като дори дефилира в ревютата от Седмицата на модата в София.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Та значи това е внучката на ,,Митичният'' Исмет Шабан,химикът който организира производството на ,,Каптагона'' или първите амфетамини,и го направи държавен бизнес за милиарди.Само за непросветените ще споменеме,че дядото на споменатото лице от снимката,е бил по важен за държавата и от Тодор Живков.Правете си сметка за какво иде реч,десетки и стотици милиони,укрити в швейцарски банки.Момето хич не е за изпускане.
1
1
 
20
 
! Отговори
Дъро преди 7 години
Тая мюсулманска тиква е толкова красива че може и слепец да уплаши!!! Апа и рода какъв и е....мани,мани...