Марая Кери изоставена от годеника си: Прахосница!

Милиардерът Джеймс Пакър прекрати годежа си с поп дивата
Обновена: 27 окт 2016 16:40 | 27 окт 2016 15:22, Теодора Драгоева
32
Марая Кери изоставена от годеника си: Прахосница!
Снимка: Facebook

Джеймс Пакър прекрати годежа си с Марая Кери. Според последните слухове 48-годишният съдържател на верига казина по целия свят е бил шута на 46-годишната поп дива, защото не можел да се примири с нейните "екстравагантни разходи" около новото ѝ риалити шоу "Светът на Марая".

Семеен приятел на Пакър твърди: "Всичко между тях свърши. Джеймс имаше огромни резерви относно новото предаване на Марая и факта, че тя е готова да изложи личния си живот на показ".

Медиите пишат, че магнатът е позволил на певицата да задържи диамантения си 35-каратов годежен пръстен, който струва 10 милиона щатски долара.

Двамата имаха връзка малко повече от година, като се сгодиха през януари. Говореше се даже, че те вече са напреднали в приготовленията за сватбата си.

Годениците не бяха много словоохотливи по повод церемонията, но Кери каза неотдавна, че вероятно тържеството ще е скромно.

И за двамата това нямаше да бъде първи брак. През 2014 г., Марая се раздели с втория си съпруг Ник Кенън, от когото роди близнаци. Преди него тя беше омъжена за музикалния мениджър и продуцент Томи Мотола.

Пакър, който е на четвърто място по богатство в Австралия със състояние от над 3,1 милиарда долара, има три деца от втората си съпруга – певицата Ерика Бакстър.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може да е супер певица, но можеше да е още чистачка в един фризьорски салон, където е работила. После се жени за бившия шеф на Сони и се изстрелва на върха. Ей хора няма случайни неща, хиляди талантливи са нищо и хиляди не толкова талантливи само защото имат подкрепа са на върха независимо дали става въпрос за музика, политика....Отиваш на интервю не ти бил добър анг., а нашите политици седят на една маса със световни лидери и не знаят език, но решават събития ни, докато се опитват да вържат изр
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Една жена и една кола не харчат ли порядъчно - значи не са хубави!"Абе най убаво друг да пълни резервара, па я да карам на аванта :)
20
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До thкато не можеш да си позволиш,стой си сам
19
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Една жена и една кола не харчат ли порядъчно - значи не са хубави!
18
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Марая Кери може много лесно да те направи милионер, ако преди това си бил милиардер :)
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"певицата да задържи диамантения си 35-каратов годежен пръстен, който струва 10 милиона щатски долара.Двамата имаха връзка малко повече от година"Е това е жената брат... бизнес. Фръцка се малко с милиардерчето, че и заработва милиончета ей така за няма годинка охолен живот.
16
18
 
9
 
! Отговори
11 преди 7 години
До Анонимен 17Певица легенда??? Моля? Я кажи колко песни има тоя бидон със силикон?
15
0
 
11
 
! Отговори
th преди 7 години
До Анонимен 11Може би съм стиснат защото работя за жалки пари. Кой не иска да подарява и да радва хората около себе си? Какво трябва да правя - да бачкам на 3 места, за да ми каже някой "евала"? Преди да критикуваш мъжете, и в частност българите, може да се замислиш как се изкарват тия пари. На 3 милиарда мъже, само 3.5 милиона са българи - радвай се на другите.
14
2
 
2
 
! Отговори
До 15 преди 7 години
И кога ти го каза Господ това, че ми е интересно?
13
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отървал се е човекът.
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щеше да е новина ако някои от тези богаташи бяха доживяли заедно до дълбока старост. Но такива не доживяват заедно до дълбока старост защото се менкат като носни кърпички. Това са слугите на Сатаната всичко най лошо е събрано в тях! ГОСПОД Е КАЗАЛ. ПО СКОРО КАМИЛА ЩЕ МИНЕ ПРЕЗ ИГЛЕНО УХО ОТКОЛКОТО БОГАТАШ ДА ВЛЕЗНЕ В РАЯ!!!!!!
11
0
 
18
 
! Отговори
До 11 преди 7 години
Знаем и не се занимаваме: )Колкото до Марая , тя проби в шоубизнеса, като се омъжи за бившия шеф на Сони- Томи Мотола ,който я лансира 1990. Същият, за който Майкъл Джаксън години по-късно написа на плакат: "Toni Motola, go to hell !" Марая е изключително меркантилна и това винаги й е личало! До средата на 90-тте пееше добре и имаше хубава визия и аутфит, но после стана ужасна и като глас и прояви на свръх -нарцистичност в поведението. Уголеми си бюста, устните, ставаше все по-разголена с годините и все по-предвзета като нашата Лили Иванова. Спрях да я харесвам.
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никога не бих оплюла човек, който е направил парите си с талант-музикант,спортист, ИТ гении и т.н., а не с далавери и измами. И един много мъдър човек е казал,че няма да избавиш бедния от бедността като му дадеш,а като го научиш как да се справя. На мен лично не ми изглежда нормално да дадеш 10 млн за пръстен де, но не забравяйте,че покупките на богатите хранят много хора по веригата, които работят в съответните компании.Пък и не знаем дали и на кого помага, не е длъжна да дава отчет. :)
9
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
истината е,че всеки мъж рано или късно гледа да си хване агнешко,и жената пропиляла годините си с него-трябва да е компенсирана,за това съм за жените да са обгрижвани,и гледани,и осигурени от мъжа,пък после той да си ходи където иска.
8
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
боже боже..тя е прахосница,а едни бг тарикат нарича така жена си,дето и купува цигари за месеца,че харчела ненужни пари..я вижте марая,само пръстена и 10 милиона..такива стиснати като българския мъж -няма,момичета не се занимавайте с българи!
7
0
 
6
 
! Отговори
Отнесени от вихъра преди 7 години
Ерика Пакър (Erica Packer) му е бившата на Джеймс господа и госпожи джурналисти.
6
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уникална певица... Само някой смрадливец и мaлoyмник може да плюе по подобни хора...
5
0
 
11
 
! Отговори
Нема проблем преди 7 години
Кандидати много. Ще се ожени още 2-3 пъти най малко, доде миряса.
4
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква изкуствена усмивка има на лицето й! Добре, че човекът се е усетил навреме.
3
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С толкова пари можеш да промениш света, да направиш хиляди щастливи, да дадеш много шансове за да могат следващите поколения да живеят по-добре. Изисква се толкова малко, но тези хора се самозабравят милиони за пръстенчета и егоизъм. Жалко. Кой направи така, че едни да са безумно богати и тази пропаст да става все по-голяма. Махатма Ганди По света има глад и мизерия не защото не могат да се нахранят бедните, а защото не могат да се нахранят богатите.