Лукс за $3 млн. – в имението на адвоката на Бийбър

Основните материали тук са камък, дърво и метал
24 ное 2016 09:00, Екип на Tialoto.bg
1
Лукс за $3 млн. – в имението на адвоката на Бийбър
Снимка: TMZ.com

През 2014-та канадският поп певец Джъстин Бийбър бе арестуван от полицията в Маями за шофиране в нетрезво състояние и не представил валидно свидетелство за управление на МПС. Бийбър не оказал съпротива и признал дори, че се е почерпил с марихуана.

След като местната прокуратура му повдигна обвинение за шофиране под влияние на алкохол и упойващи вещества, младият Джъстин потърсил помощ от известния американски адвокат Рой Блек с прякор Професора.

Рой Блек се издига след първото му голямо дело, където защитава член на фамилия Кенеди. Рехабилитаторът д-р Уилям Кенеди бил обвинен в изнасилване и разпънат на кръст от националните медии. Адвокатът Блек обаче успял да свали обвиненията и докторът останал на свобода. Същото се случило и с Бийбър.

Канадският поп певец пледирал невинен и предложил на прокуратурата да сключат споразумение. С помощта на адвокат Блек младият Джъстин се разминава само с 12 часа терапия за овладяване на гнева, малко данъци и такси и дарение от 50 хиляди долара за местен дом за сираци. Бълха го ухапала.

Последните новини около скъпоплатения адвокат Рой Блек са свързани с продажбата на неговия луксозен дом в Холивуд Хилс. Триетажната му постройка разполага с 5 спални, 5 бани, комбинирана всекидневна с трапезария, още една за почивка, приятна, ала тясна кухня, киносалон и стъпаловидна градина.

Адвокатът купува имота заедно със съпругата си, небезизвестната Леа Блек. През 2004 г. те плащат 1,76 милиона долара за модернистичната къща. Твърди се, че двамата притежават активи за над 100 милиона долара.

Луксозната къща за продан представлява тясно правоъгълно здание, което се издига на 20-тина метра, подпирайки се на холивудските скали. Интериорът на този дом съблюдава изцяло съвременен стил, въпреки че тук-там прозират елементи на винтидж. Мебелните композиции са на ръба на кича, придържайки се към модерната естетика.

Основни материали тук са камък, дърво и метал в разновидностите си – мрамор и гранит, масивни череша и дъб, лъснати хромирани акценти. Продажната цена на имота е 3 милиона долара.

Вижте къщата на адвоката на Джъстин Бийбър в галерията на Tialoto.bg

Подготви: Александър Градинаров

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Адвокатите по цял свят са съюзници на дявола.