Звездите у дома на Деня на благодарността

Вижте кой им прави компания за празника
Обновена: 25 ное 2016 20:48 | 25 ное 2016 20:48, Теодора Драгоева
4
Звездите у дома на Деня на благодарността
Снимка: Instagram

От снимките в социалните мрежи на звездите, празнуващи Деня на благодарността стават ясни няколко неща.
Първо, че Кейти Пери и Орландо Блум не са скъсали, както пишеше в жълтата преса преди няколко дни, а са си все така заедно и са чествали празника при нейните роднини в Санта Моника.

София Вергара и Джо Манганиело пък показват, че са посрещнали празника с огромно чувство за хумор – носейки глупави шапки във формата на пуйки.

Младоженката Ева Лонгория пък показва на една снимка, че е истинска богиня в кухнята за радост на новия ѝ съпруг Пепе.

Гуинет Полтроу пък се фука, че е успяла да събере на една трапеза бившия си съпруг Крис Мартин и новия си приятел – Брад Фалчък.

Вижте кои други знаменитости споделиха семейни кадри от значимия за американците празник в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига бе, хора. Един наистина смислен семеен празник ще имат там, и ние пак го оплюхме. :D. Всъщност, от всички тъпотии и техни традиции, които се пренасят и у нас така упорито, това е може би една от малкото, които не взаимстваме, а може би е най-смислената им. :D Не че трябва да чакаш специален ден, за да благодариш за и на хората, които обичаш, но като знам колко прекрасна е емоцията със семейството на Бъдни вечер и Коледа, сигурно и това е нещо подобно при тях.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Американците от Мексико на юг никак не празнуват този "американски" "празник", на който ядат нещо, кръстено на малоазиатска държава.
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"...значимия за американците празник". За кои американци, редактори? За 38-те държави на АОмерика, или само за янките от САЩ. Все пак сте учили география, нали? Не уйдисвайте на мегаломанията и хищната анексомания на част от политиците на САЩ и европейските ***, които втълпяват в главите на слабообразованите и простоватички хорица, че СЩ са Америка. Това втълпяване изобщо не е невинно, то е с грозна далечна цел.