Парис Хилтън: Нямам нито една пластична операция!

Богатата наследница e категорична, че не е тъпа блондинка
28 ное 2016 20:31, Теодора Драгоева
15
Парис Хилтън: Нямам нито една пластична операция!
Снимка: Galore

Парис Хилтън позира като кукла Барби в новия брой на списание Galore, но в същото време настоява, че изобщо не отговаря на клишето „тъпа блондинка“.

Хотелската наследница изглежда невероятно на корицата на изданието, като сесията ѝ наистина е много арт. В интервюто 35-годишната бизнес дама коментира и това, че много хора я считат за модна икона.

„Това е много ласкателно, но аз никога не бих използвала думата „икона“, за да опиша себе си. Това определение ме прави щастлива най-вече защото явно има хора, които се вдъхновяват от мен. Аз смятам, че жените трябва да са независими, самостоятелни и властни. Да се справят с живота сами, а не да зависят от мъж.“

За това, че никога не е прибягвала до пластичната хирургия, тя казва: „Да, и съм много горда от този факт. Моята физика никога не е подпомагана от хирурзите. Аз съм щастлива с начина, по който изглеждам. Но не мога да съдя другите жени, които прибягват до корекции по външността си.“

По отношение на погрешното схващане на хората, че тя е една глупава блондинка Парис заявява: „Хората редовно си правят погрешни заключения за мен преди да ме познават. Веднага след като заговоря с тях, те осъзнават, че не съм тъпа блондинка.“

За да видите снимките на Парис, посетете галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първо на снимките е играл фотошопа яко, второ - в днешно време има процедури, които не се броят за хирургия, но пък настигат ефекта на хирургичните, и трето - ако цял ден харчиш парите на татенцето и се грижиш за себе си, не ми се хвали колко си красива.Искам да те видя как ще изглеждаш ако ходиш на работа, гледаш поне 2 деца и се грижиш за семейство и дом, без прислужница и готвачка.Иначе за мен си просто богата глезла, пробутвана за красавица от платения ПР.
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Перис никога не е била голяма хубавица, колкото и да се пъне с гром и хубави дрехи. За умна - не знам, подозирам, че не е глупава. Жертва е обаче на изкривената представа за всичко, което трябва да бъде съвременната жена. Единственото общо на която с една истинска жена е външния вид, козметиката и дрехите, и правенето на с.екс. Всичко останало е мъжко. Разбира се, всичко това води логично и до демографската криза в толкова много страни.
11
0
 
7
 
! Отговори
ined преди 7 години
Ми аз що се сещам за поне една - или не смята помпането на цици със силикон за пластична операция.
10
2
 
3
 
! Отговори
Реализъм преди 7 години
Жената явно има мозък, щом не подлага тялото си на мъчения. Също така не е виновна че се е родила в богато семейство и може да прави буквално каквото си иска. Полудувала е на младини, няма лошо, добре изглежда а и с толкова пари опашката за кандидат женихи ще се вие до хоризонта.
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Парис Хилтън: Нямам нито една пластична операция! Мозък също.
8
3
 
20
 
! Отговори
харис пилтън преди 7 години
"Да се справят с живота сами, а не да зависят от мъж.Каза жената ,която има пари благодарение на татко... Глупачка
7
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е ли малко стара мома на 35? Не че съм злобен ама ми сн струва, че никой не я иска щото много бял прах се смърка.
6
0
 
6
 
! Отговори
хъ преди 7 години
сега като размислих и може да не съм права дене съм я виждала на живоно това на снимката може да е от фотошопа
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Парис Хилтън: Нямам нито една пластична операция!---------------------------------------Наистина, жената изглежда естествено ***, не са били нужни никакви външни вмешателства!
4
0
 
15
 
! Отговори
хъ преди 7 години
брятя е независима, самостоятелна и властна и се справя в живота самакукличка, родена с лъжичка в устата синай-малкото носът й не е естествен
3
7
 
11
 
! Отговори
Nadia Nikolova преди 7 години
Мда...нито една.И да имаш и да нямаш пак изглеждаш като куц кон.
2
2
 
10
 
! Отговори
Djon преди 7 години
И аз нито един кариес
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма ли да пусне нов филм за възрастни?