Сексапил и еротика с пищната Ашли Греъм

Едрогабаритният модел с гореща сесия за сп. Elle
29 ное 2016 22:16, Петя Славова
32
Сексапил и еротика с пищната Ашли Греъм
Снимка: @Ashley Graham

Пищната манекенка Ашли Греъм отново се разголи, демонстрирайки заоблените си форми по време на фотосесия за сп. Elle, пише Daily Mail.

28-годишният модел plus-size се е излегнала само по цикламено секси бельо. Плътно червено червило е в унисон с дивана, върху който лежи.

Ашли е една от най-известните модели в света, която рекламира марки, подходящи за жени с по-големи размери. Тя е била на кориците на не едно модно издание. Става известна с кампанията, в която обяснява, че жените не трябва да се срамуват от тялото си.

Пред Cosmopolitan тя споделя, че в миналото си не се е чувствала поканена на масата на високия клас хора в модата, тъй като не са я считали за красива.

"Само защото съм по-голям размер не значи, че не представлявам жените", казва тя.

Ашли, която има брак с Джъстин Ервин от 2010 г. насам, проби още една бариера този месец. Тя се превърна в модел на Барби. Новата кукла подчертава всички уникални нейни физически характеристики.

Самата Греъм споделя, че е искала куклата, направена по нейно подобие да има и целулит, но са й обяснили, че технически това не можело да стане.

Все пак тогава по време на представянето тя подчерта: "Това, че вече има Барби като мен е наистина вълнуващо. Куклата е икона в Америка и сега развива идеите, зад които стоя. Сега вече има разнообразие".

Вижте модела Ашли Греъм в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искала куклата да има целулит...пхахах ще припадна от смях. Клющавите закачалки не са красиви за мен, но това също е далеч от представата ми красота. Не мога да разбера защо хората се вманиачават по крайсноти - да, може някои мъже да предпочитат по-пълни жени и в това няма лошо, но нека да не ми рекламира, че наднорменото тегло и целулитът са нещо естествено, здравословно и едва ли не са супер! Аман от извращения....
16
5
 
10
 
! Отговори
Обективен преди 7 години
"сексапил и еротика" ?!? При този дебел кит?!? Защо се зомбират хората и най-вече децата, че тази затлъстялост е здравословна или красива? Абсолютна лъжа и измама!
15
4
 
6
 
! Отговори
трепач преди 7 години
Те тая ако ми падне, че я месим като козунак.
14
1
 
3
 
! Отговори
Робърт де Ниро преди 7 години
Пецоу, are you talking to me, a?
13
1
 
4
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Вие наистина сте много странни!! Ако напиша Ц, ИГАНИН или м,Ангал ми слагате звездички независимо от смисъла. Ами прегледайте коментариите - бива ли такава пошлост да е на всеуслушание??
12
1
 
3
 
! Отговори
Пецо свинята преди 7 години
До АнонименАбе *** много ти е приятна и галеща ухото изказната форма, явно си с високо чело и много гладък мозък, барем Винету чел ли си, или на двамата с първия ти приятел ви викат група взаимноминету. Жив и здрав да живееш в света който сътворяваш чрез писменото си изкакване.
11
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ужас... Тая ако се качи отгоре ми ще ме смачка. Жената трябва да е женствена - финна и изтънчена. Тази на снимките се е тъпкала с какво ли не за да сгане толкова дебела. Чревоугодниците никога не са били красиви. Не харесвам кльощави жени, но тази ... Трябва да се стегне момичето. На стари години и крака ще я болят, сърцето се натоварва. То не е здравословно да си толкова дебел.
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 8Бих ти отговорил,но трябва да помислиш малко и сама. Стига сдъвкано и смляно. Хайде напъни русата главица.
9
4
 
17
 
! Отговори
Спортът е здраве! На преди 7 години
Аз смятам, че не трябва да се гледа като нещо нормално на наднорменото тегло ! Децата с всяка изминала година стават по-тлъсти и по-тлъсти. И когато отгърнат някое модно списание(където са техните идоли и модели за подражание), ще видят провисналите сланини и ще си кажат, че няма нищо лошо в това. Не трябва да им се дава за пример, че това е нормално. Трябва да се стимулират да спортуват, а не да дебелеят....
8
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сухия суджук става само за мезе, а сочната луканка е за наяждане ;)Хубаво е момето, всичко си има.Да не сме кучета че да ръбаме само кокалаци на некоя суха анорексичка бре ?
7
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на мацката, супер е!
6
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За всеки влак си има пътници. Нека да ни я покажат след 20 години какъв мамут ще стане. Когато човек е млад трябва да бъде по-малък габарит, а с времето си достига по заоблени форми. Младостта е нежност и лекота и затова хората се стремят по дълго време да изглеждат така, а не да имат вид на дойка.
5
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Номер първи, защо си мислиш, че цинизмите са някакво стойностно изразно средство? Да, много хора от соъжаление към тебе ще ти обърнат внимание, но това със сигурност няма да подобри с нищо нещастния ти живот. Опитай се да подобриш отношението си към околния свят и товаотношение ще разреши със сигурност повечето от проблемите ти.
4
17
 
19
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 7 години
Мухаааааа ей това е жена за разбирачи!Кой си пада по анорексички и болимийни нефелки, нищо не разбира от жени а да се заплождат такива е извращение към човечеството и еволюцията!
3
10
 
15
 
! Отговори
не преди 7 години
Чак такъв майстор не съм Аз съм чирак и работя с малки барабанчета.
2
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази жена е красива
1
19
 
14
 
! Отговори
Живко Марков.Лил.Фр. преди 7 години
Замърсявате ни виртуалните мечти с тази американска крава.По добре да оплакнем очи в някоя пияна рускиня.