Екссъпруг се подигра с влюбената Марая Кери

Кадър с новото й гадже предизвика закачки от Ник Кенън
12
Екссъпруг се подигра с влюбената Марая Кери
Същият кадър Марая Кери пусна и с новото си гадже. Снимка: Instagram

Ник Кенън се подигра с бившата си съпруга Марая Кери, която преди дни позира романтично с новия си приятел Брайън Танака, по абсолютно същия начин, по който е позирала преди години с Ник.

Кенън е публикувал свой кадър с Марая във вихъра на любовта им преди години, който е досущ като новия ѝ – с младото ѝ гадже Брайън, който също като Ник я носи на ръце, а тя се залива от смях. Под снимката Ник е написал шеговито: "Явно това е твоят начин".

Преди няколко дни 46-годишната поп дива разкри, че има връзка с 33-годишния танцьор, след като двамата се забавляваха, целуваха и прегръщаха на плажа в Хавай, пред обективите на папараците.

Освен че се заяде с бившата си, Ник реши да се похвали в социалната мрежа и с факта, че ще става баща за трети път.

В момента тв водещият, който има 5-годишни близнаци Марокан и Монро от Марая, чака бебе от бившата си приятелка Бретан Бел.

36-годишният Ник заяви в социалната мрежа: "Бог каза: Плодете се и се размножавайте. Ще имам бебе – това е изключително! Честно казано, тези неочаквани ситуации са истинската красота на живота".

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: марая кериНик Кенън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
изглежда американската мечта умира.Тази например, отдавна не е онова красиво момиче с вълшебния глас, което помня аз. Просто част от многото разглезени звезди, достигнали до славата и големите чекове - Кристина Агилера, Линдзи Лоън, Хилари Дъф. Мъжете също - Чарли Шийн, все го забравям "железния човек", игра Чаплин, как му беше името и още. Ами Майкъл Дъглас, който се изцепи, че хванал рак на гърлото, щото обичал да прави - айде,да не ме цензурират.
6
0
 
25
 
! Отговори
Nadia Nikolova преди 7 години
Колкото е талантлива толкова е и смахната според мен.
5
1
 
35
 
! Отговори
агне-багне преди 7 години
*** тя сама може да си изкара това, дето харчи, това е Марая Кери, все пак... И аз не виждам проблем в сходността на кадрите, обаче щом Ник е зачепкал нещата, значи има нещо, ако не му дремеше, нямаше изобщо да се занимава.
4
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Беее говорете си. Мен Марая ме кефи. И като жена и като певица.
3
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Da e jiva i zdrava Maraya!!!Vseki ima pravo na SHTASTIE.
2
6
 
16
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Зоофилка !
1
2
 
37
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Предишното и гадже не и ли би шута ,че харчела като за последно танцьорчето бая ще трябва да се потруди за да и поддържа стандарта.