Ейми Шумър се шири в суперлуксозен пентхаус в Ню Йорк

Комедийната звезда с имот, на който може да се завиди
7
Ейми Шумър се шири в суперлуксозен пентхаус в Ню Йорк
Снимка: Variety

Не е шега – комедийната звезда Ейми Шумър си купи суперлуксозен пентхаус в Ню Йорк, за който могат да ѝ завидят повечето холивудски звезди.

Ейми се е сдобила със стъкления мезонет, който се намира на последните два етажа в модерна сграда в Горен Уест Сайд, за сумата от 15 милиона долара, като самата сграда е построена през 2015-а.

Апартаментът има 5 спални, 5 бани, просторна дневна с трапезария и тераса с невероятна гледка към река Хъдсън и Ню Джърси.

Според специалистите домът на телевизионната водеща, която се изявява и като актриса, прилича на идилична къща в Малибу, но в сърцето на изискан Манхатън.

Ултрамодерният и суперсветъл апартамент е с площ от 450 кв. м. Според някои архитекти – критици, този остъклен тавански етаж е твърде слънчев и прилича по-скоро на аквариум.

Вижте снимки на оригиналния апартамент на Ейми в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Nadia NikolovaКато има гости хората ще има къде да спят и къде да се къпят и да ходят до тоалетната.Точно за това са пет бани и пет спални.Това в България неможем да го разберем
6
1
 
3
 
! Отговори
Aнонимен преди 7 години
На мен пък ми харесва. Не обичам чак толкова големи пространства, защото е по-неуютно, но е доста слънчево, а обзавеждането е само върпос на вкус и винаги подлежи на промяна. Имала жената - купила си. А цените не ги сравнявайте, базирайки се на тукашните, защото ако тук една хубава къща струва няколкостотин хиляди, там струва няколко милиона, просто пазарът е доста различен и самите цени се определят по друг начин. :)
5
1
 
3
 
! Отговори
то преди 7 години
До Nadia NikolovaСъглсна съм... жилището изглежда много неуютно, мебелите неудобни, а обстановката подтискаща... Ама нали всичко трябва да е ново и модерно и да се показват пред хората колко много имат.
4
2
 
3
 
! Отговори
шаран преди 7 години
Nadia Nikolova = Сидни Австралийския .... сигурно си е сменил пола сиднито :)
3
1
 
4
 
! Отговори
ШибиРиби преди 7 години
Бая пара е дала за тоя балкон
2
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Ейми Шумър се шири в суперлуксозен пентхаус в Ню Йорк"===Ми що пък да не се шири? Може, шири се. И тая Nadia Nikolova и тя дрънка глупости. Щом ги има, значи й трябват, за какво - тя си знае. Като имаш 5 спални, значи ти трябват 5 бани.
1
8
 
8
 
! Отговори
Nadia Nikolova преди 7 години
Ей много комплексирани са тези хора...За какво са им 5 бани?Толкова незначителни ли се чувстват,че започват да развиват мания за величие?Освен това за тези пари има къде къде по хубави и уютни жилища.