Местят Мутафова в белодробно отделение, кашляла

Хвана ме съклет, оплаква се великата актриса
Обновена: 6 дек 2016 09:37 | 6 дек 2016 08:50,
16
Местят Мутафова в белодробно отделение, кашляла
Снимка: архив, Bulphoto

"Лекарите прецениха, че трябва да преместят майка в белодробното отделение. Безпокои ги лошата кашлица, следствие от настинката, която още не е отшумяла. Назначиха ѝ нови лекарства. Със сигурност ще я задържат в болницата още няколко дни", каза Мария Грубешлиева-Муки - дъщерята на Стоянка Мутафова.

Още по темата

Днес е деветият ден, който актрисата прекарва в "Токуда", след като миналия понеделник постъпи с лек инфаркт и спешно ѝ беше поставен стент. След това се оплака от настинка и вдигна температура, пише 24 часа.

"Хвана ме съклет", оплака се Мутафова, за която е известно, че изпитва неистов страх от болници и лекарска интервенция. Дори заедно с Муки се измъкват през прозореца на болничната стая преди много години, когато лекар настоява да вкара веднага актрисата за операция на жлъчката.

Заради този страх повече от 20 години Мутафова отлагаше операцията на очите си и почти беше изгубила зрението си. В края на миналата година се престраши и сега вижда много по-ясно.

Сега обаче е най-дългият ѝ престой в клиника. Дъщеря ѝ разказва, че винаги е напускала на своя отговорност и срещу подпис, но сега няма такава възможност.

"Ще остане, докато се закрепи напълно, вероятно поне още няколко дни", каза Муки.

Стоянка помолила да ѝ занесе грозде, някакви плодове, имала апетит. При нея била на посещение актрисата Ирен Кривошиева, която доста ѝ вдигнала настроението.

"Много позитивен човек", похвали я Муки. Според нея майка ѝ е приела идеята, че трябва напълно да се излекува, преди да се върне вкъщи. А в дома им според Муки е доста хладно.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
5
 
! Отговори
БРАВО преди 7 години
на мукито,толкова е загрижена:"ДА Я ПОДЪРЖАТ ОЩЕ МАЛКО,ЧЕ В КЪЩИ Е ХЛАДНО!"Ами да загрее или ще се оплаче,че живеят в страшна бедност?!Да вземе назаем пари от ирен кривошиева-тя нали беше мноооого забогатяла в сащ,та чак до управител на магазин се беше издигнала.А сега що ще в България?!А ,да,да подпомогне родните театри,да им покаже що е то талант.
12
0
 
2
 
! Отговори
баба Венка преди 7 години
носете и утре на жената за закуска - грозде, може и некоя круша, па после пак пишете как е.
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ако беше некой 60 годишен, да са да му изнасат деветина. бабата се кожаваи, па е имала и дет дет викат. ама пазете я, никво грозде, за кашлицата ич не е добре, а и да не сменяваме чаршафи, че муки ше си глътне езика. па и тая муки е с късмет, кви страхотий има, да не дава господ! аре със здраве и пак пишете, да знаеме как е баба гичка!
10
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що не пишете пикала ли е снощи Стояна бре ?!? Аман всеки ден по 5 пъти чета само за нея, това ли е ай -важно в държава без Правителство и в КРИЗА ?!?
9
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Споко, по Коледа стават чудеса и ще я преместят под чемшера в Орландовци
8
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
3-пъти в болница в рамките на 1 месец!ЧУДО ЩЕ Е АКО ИЗКАРА ДО КРАЯ НА 2017-ТА :D
7
4
 
11
 
! Отговори
Ния преди 7 години
Прехвърлят я в белодробно отделение а обикновените хора ги изписват след като изтекат 5 дни по клинична патека независимо дали са здрави или кашлят.
6
2
 
11
 
! Отговори
хахаха преди 7 години
Като не знаят какво да кажат, поне да не ми плещят про***totiй, вкъщи било хладно, ами палете си печката, аз ако иска да ида да им хвърлям дърва.
5
15
 
7
 
! Отговори
none преди 7 години
"Великата актриса" според кого?
4
3
 
18
 
! Отговори
А, в дома им.... преди 7 години
А в дома им според Муки е доста хладно......Ми то и у нас е 20-21 градуса , но е Ок. А в болниците е по 25-26 градуса и е нормално - там са болни хората. Само да не би Муки да се жали ,че нямат парно или нещо подобно, което не й прави чест !
3
4
 
12
 
! Отговори
Загрижен преди 7 години
А Муки какво е яла снощи?
2
5
 
8
 
! Отговори
Благодаря преди 7 години
Аз се чудя що не спах цяла нощ...
1
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хвана ме съклет, оплаква се великата актриса!Е, ти бабо Стоянке пубертет ли искаш да те хване на 94 години?