Лео ди Каприо съветва Тръмп за околната среда

На срещата е присъствала и дъщерята на републиканеца - Иванка
8 дек 2016 13:30,
9
Лео ди Каприо съветва Тръмп за околната среда
Снимка: Архив, БТА

Новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп обсъди с холивудската звезда Леонардо ди Каприо възможностите за укрепването на американската икономика, използвайки опазването на околната среда, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Агенцията цитира официалния представител на фондацията на актьора Тери Теминен. По неговите думи срещата се е състояла в небостъргача "Тръмп тауър" в центъра на Ню Йорк и е продължила около час и половина.

В нея са взели участие дъщерята на републиканеца, Иванка, а също така и няколко сътрудници от преходния щаб.

Ди Каприо споделил идеите си с Тръмп относно това как развитието на възобновяемите източници на енергия може да осигури милиони работни места.

По-рано тази година Ди Каприо реализира документалния си филм "Преди потопа". Копие от лентата, посветена на екологията и на защитата на изчезващите видове, актьорът подари на Иванка Тръмп.

По думите на Теминен Доналд Тръмп е изявил желание да се запознае с филма и е изтъкнал, че отново ще се срещне с Ди Каприо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
7
 
! Отговори
До 5 преди 7 години
Хайде преди да давате такива мнения, малко поне да се запознаете с фактите. Човека вместо да си лежи по цял ден на яхтата и да си сменя жените на кръгъл час, понеже може да си го позволи, се е заел да направи нещо в този живот, което малко от Вас ще свършат. Като някой си гледа кефа - ама защо го прави, има пари да помогне, не му ли е грях, а като някой помага и се опитва да направи нещо значимо със средствата, които има - пак се намира азбирачи да го одумват. Ех няма угодия бееее
6
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тез пък като почнат да си вярват. Много се е загрижил дикраприо, седнял да обяснява на другите, те неговите лични яхти и самолети сигурно са на газ.
5
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ди Каприо се извъди голям специалист по екологията, защото преди караше хибридна Тойота Приус, а сега електрическа Тесла. Все едно тиквата да се изкаже за опита от карането на чужди Тойоти Ленд Крузер, като специалист.
4
11
 
9
 
! Отговори
1 преди 7 години
Лео е един виден специалист по околната среда. Професорите дето са прекарали целият си живот в изучаването и пасти да ядат ... Лео ги знае нещата най - добре !
3
0
 
7
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
До Анонимен 2Не, не съм го гледал, но предполагам какво е съдържанието му. Лично аз поддържам идеи, свързани със запазване на околната среда и в тази връзка съм запознат горе-долу с пречките, които възпрепятстват реализацията им... една от тях е точно наличието на енергийни, а и не само енергийни лобита, както в Конгреса на САЩ, така и в съответните управляващи органи на други страни. Разбираш защо се противопоставят, нали? А и притежават мощ, за да запазят статуквото....
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цецо, прав си... изглежда си гледал и филма
1
2
 
12
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Дори и бъдещия президент на САЩ да се запали по идеята, не вярвам енергийните лобита в Конгреса да позволят каквито и да било стъпки в тази посока...