Мадона бе отличена като жена на годината от сп. "Билборд"

Най-голямото й предизвикателство е да бъде добра майка
Обновена: 11 дек 2016 07:32 | 10 дек 2016 19:50, Елка Василева
26
Мадона бе отличена като жена на годината от сп. "Билборд"
Снимка: Reuters

Докато приемаше наградата "Жена на годината" на сп. "Билборд" на церемония в Ню Йорк, Мадона заяви, че за нея едно от най-големите предизвикателства е да бъде добра майка, съобщиха Ройтерс и Асошиейтед прес.

"Смятам, че най-голямото ми постижение е всяка вечер да изнасям концерт и да приключа турнето си - каза седемкратната носителка на награди "Грами" пред репортери на червения килим в Ню Йорк. - И да се справям с предизвикателството да бъда майка. За мен винаги е било сериозно предизвикателство да бъда майка и същевременно певица."

58-годишната певица, която има четири деца, през март приключи световното си турне "Rebel Heart", което включваше 82 концерта, докато същевременно водеше съдебна битка с бившия си съпруг Гай Ричи за попечителството над 16-годишния им син Роко. По време на турнето Роко напусна Мадона, за да живее заедно с Ричи в Лондон. На съдебната битка бе сложен край през септември.

Ежегодните награди "Жени в музиката" на сп. "Билборд" се присъждат на жени, които имат значителен принос към музикалната индустрия и са източник на вдъхновение за другите жени.

Сред носителите на награди е и поп певицата Кеша, която в момента води съдебна битка с бившия си ментор и продуцент Доктор Люк. Тя получи наградата "Пионер". На Шаная Туейн бе връчена наградата "Икона", а на Холзи - призът "Изгряваща звезда".

С награди на "Билборд" бяха отличени също кънтри певицата Марън Морис, джаз и ритъмендблус певицата Андра Дей, Алесия Кара и Меган Трейнър, която не присъства на церемонията. "Фифт хармъни" изпълни в нейна чест песента й "All About That Bass".
 

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: Мадона
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Дневникът на хамелео преди 7 години
А защо не сте написали и името на двукратната поред носителка гага! Въпреки че е екцентрична тя е една доста активна личност в благотворителността и много др инициятиви.
10
1
 
11
 
! Отговори
11 преди 7 години
Ква жена е тая гадница извратена, слугиня на световния Кабал?
9
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хаха, нали беше обещала *** за гласувалите за Клинтън, явно редакторите на списанието ги е огряло. Или пък напротив, изчеткали са я от страх да не би иначе да дойде наистина да им направи.Както и да е, много показателно за "ценностите", които се издигат на пиедестал в днешно време.
8
1
 
2
 
! Отговори
бг преди 7 години
А Мишел Обама?
7
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Де да бяха всички баби такива!Мадона е на 58 години и има фигура на балерина, танцува като двадесетгодишна, роди две деца, не е спряла да работи...Тя е пример за успяла жена.Не е красавица и не пее много добре, но в музиката й има всичко каквото трябва и е ново.Тя е реализирана професионално и като жена, неуморна и динамична.
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДО КОМЕНТАРИТЕ ПРЕДИ МЕН!!!АЗ ЩЯХ ДА НАПИША СКОРО, ЧЕ ЩЕ Е БАБА МАДОНА :DРАДВАМ СЕ ЧЕ МИСЛИМ ЕДНАКВО И ЯВНО В ТОЗИ САЙТ ПИШАТ ПОВЕЧЕ ОТ 1 УМНИ ХОРА БРАВО!
5
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИЗВРАТЕНОСТ И ЛИЦЕМЕРИЕ . ТОВА Е ПОКОРНАТА ПРЕСА .
4
5
 
3
 
! Отговори
преди 7 години
Zaslujeno otlichie Yes !Za Po dolnite koments : Baba,no s sigurnost izlglejda 100% Po dobre ot vas !!
3
4
 
15
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Къде си е паркирала метлата все по-вече заприличва на една баба от приказките.
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До гадна сатанисткаБаба Мадоня, леля беше ехеееее
1
3
 
37
 
! Отговори
гадна сатанистка преди 7 години
Леля Мадона дето щеше да върти дудуци на всеки гласувал за Киларито.