Роузи: Мразя, когато Джейсън ме разсейва с наставления!

Хънтингтън-Уайтли говори за годеника си Джейсън Стейтъм
18 дек 2016 10:21, Теодора Драгоева
4
Роузи: Мразя, когато Джейсън ме разсейва с наставления!
Снимка: Elle

Роузи Хънтингтън-Уайтли позира в новия брой на списание ELLE, Великобритания, а в интервюто коментира дългогодишната си връзка с актьора Джейсън Стейтъм.

По принцип красавицата и екшън героят, които се сгодиха в началото на годината, пазят личния си живот далеч от медиите, но тя настоява, че не го правят умишлено.

29-годишната Роузи казва по темата: "Хората все ми казват, че ние с него сме твърде потайни като двойка, но аз не мисля, че това е така. Ние не се крием умишлено, но просто не говорим за отношенията си в медиите. Ние се срещнахме, влюбихме се и оттогава сме заедно. Имаме една съвсем нормална, обикновена връзка".

По темата дали ходи да спортува в компанията на годеника си блондинката споделя: "Не! Ходя на фитнес сама. Това си е моето време и не искам никой да ме разсейва с наставления. Това е времето, когато се фокусирам върху себе си – като форма на медитация. А и не обичам, когато Джейсън ми казва какви упражнения да правя и как да ги правя".

Британската моделка признава, че невинаги се радва на професията си и че е имало периоди, когато е страдала от тревожност.

"Това е ужасно чувство. Имаше един определен момент, когато имах ужасни пристъпи на паника, но ги преодолях. Към днешна дата съм много по-уверена и горда от себе си. Просто гледам да стоя здраво стъпила на земята и да не се впечатлявам от глупости".

Вижте снимките на Роузи в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Varna преди 7 години
Все едно гледам Красавецът и зверкинята xaxa
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, тя е интересна по принцип, но и с толкова хиалурон-ботокс-силикон в лице, скули, уста е заприличала не нещо почти извънземно.
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубавица е, обаче предишната - Кели Брук повече му подхождаше.