Тръмп отвръща на Холивуд: "Атаки от либерали кинаджии"

Мерил Стрийп е привърженичка на Хилари, обвини я бъдещият президент
9 яну 2017 17:45,
69
Тръмп отвръща на Холивуд: "Атаки от либерали кинаджии"
Снимка: БТА

Избраният президент на САЩ Доналд Тръмп обвини актрисата Мерил Стрийп в пристрастие и я нарече "привърженичка на Хилари", след като тя го разкритикува жестоко на церемонията за наградите "Златен глобус", съобщи ТАСС.

На днешния разговор с журналисти от в. "Ню Йорк таймс" бъдещият държавен глава заяви, че не е изненадан от това да го "подлагат на атаки либерали кинаджии".

Още по темата

На тържествената церемония, предавана от телевизия Ен Би Си, Мерил Стрийп припомни как през 2015 г. Тръмп подразни репортер-инвалид от "Ню Йорк таймс", като в заключение каза, че инстинктът да унижаваш, демонстриран от влиятелен човек, "разрешава на останалите да правят същото".

"Неуважението поражда неуважение, насилието предизвиква насилие - продължи Мерил Стрийп. - Когато имащите власт използват положението си, за да тормозят другите, губещи сме всички".

Мерил Стрийп целенасочено изреди и разнородния произход на много холивудски актьори и така обърна внимание към политиката на Доналд Тръмп по въпросите на имиграцията.

"Холивуд гъмжи от аутсайдери и чужденци и ако всички те бъдат изритани, няма да остане нищо за гледане освен футбол и бойни изкуства, които съвсем не са изкуства", каза Мерил Стрийп под аплодисменти.

Актрисата защити и правата на журналистите и ги призова към принципност, включително и в оценката на властите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
4
 
3
 
! Отговори
bolbov преди 7 години
Истинската истина че *** те сме ние на които щедро се даде правото да дрънка на всеослушание каквото им падне.Групи хитреци обсебва държавната машина и си доставят чрез нея блага и удоволствия.Най изявени цинични и арогантна са Путин и Тръмп те дори не се опитват да измислят някаква политика за да прикрият жаждата за власт.
36
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДТ е просто психически болен човек, който страда от "Borderline Personality Disorder" и има нужда от лечение. Жалко за света, жалко за държавата, която ще ръководи! Историята изобилства с такива като него. Моите съболезнования към всички нас! тъжна история... и ще става все по-жалка
35
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мога да повярвам как допуснаха бял хетеросексуален мъж да вземе властта в САЩ!Голяяяяям пропуск.
34
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** ***,Тръмп иска да изгони НЕЛЕГАЛНИТЕ емигранти а не всички чужденци. Да ама де толкоз акъл в главата на артистка.
33
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
холивуд бълва изкуство на конвеир--има за всички по земното кълбо,греби народе...
32
8
 
18
 
! Отговори
Валентин преди 7 години
Поредната вкисната зелка търсеща внимание и пари. Щяхме да и забравим и името на тая ако беше си останала само със залязващата си актьорска кариера.
31
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хамериканските гнусари зад океана и тук във форума газ пикаят че Тръмп иска да въведе ред законност и морал, а не еврогейташки ценности и норми и критерии в САЩ. вие сте сбъркани генетично бе!
30
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 51 За жалост тук не избрахме вторият Тръмп!
29
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** е мързелив,чака само държавни помощи.
28
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баси и тия птидобиха най-гнусното и *** от руската и българската политика.Тоя е втори волен.
27
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали са велика демокрация хората са направили своя избор какво още мрънкат а колкото до критиките то до сега управляваше загубилата изборите и трябва да са отправени към нея и демократите.
26
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ромската общност е престъпниции и неграмоттни.
25
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Атки от лесбийки,гейове и друга и друга ***.
24
8
 
8
 
! Отговори
КИНОКРИТИК преди 7 години
В Берлин М Стриип присъди награда на бългаския филм "Жалейка" в който едно българско момиче се радва на смъртта на баща си, защото така получава свободата да прави каквото си иска, без да знае, всъщност какво изобщо иска.Стриип изигра силна роля във филма "Doubt". Изявлението й при връчване на Зл глобуси беше като от същата роля."Завръщането" на Алесандро Иняриту е един от големите филми на съвремието.Атака да погребва Холивуд компетентно!Това не е като да меташ павета или по тебе да метат..
23
1
 
10
 
! Отговори
zeus преди 7 години
До До 14Хаха, на-слабата роля на Лео, обаче филма специално направен да вземе Оскар :)
22
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп и Путин водят яко в информационната война, чиито фронт вече е твърдо установен на американска територия. Либералите колкото повече мърдат, толкова повече им влиза.
21
1
 
13
 
! Отговори
До Надя Николова преди 7 години
Защо Вие и такива като Вас, така и не се научихте да разграничавате нещата. Какво общо има между талант, професионални постижения и идеологически убеждения. Нищо, ама нищо. Това, че е добра актриса съвсем не означава, че има правилни убеждения, или е добър човек. За тези неща не може да се спори. Точка.
20
6
 
20
 
! Отговори
честит преди 7 години
Пълен безотговорник е този дето след седмица ще управлява и скоро ще му сърбате попарата и ще плюете по него.---па може и така да е.Ама засега само вие либералките му "сърбате попарата" и "плюете срещу него"Което само по себе си означава че Америка избра добър президен. Бий либерала по главата ! Бий, бий, бий !
19
2
 
24
 
! Отговори
честит преди 7 години
аман от либералки."*** тя е една от най-великите актриси ... " Ми то и доктор Менгеле е бил добър лекар. И?
18
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименSamo oshte ne moga da razbera kak komunistite v BG oshte ne sa se organizirali da stroiat pametnik ne tehnite idoli - Trump Putin Molia samo da ne zabravite da gi napravite pregarnati i v centara na Sofia kadeto beshe na drugaria Lenin