Деси Цонева се стяга за сватба през лятото

Тя и годеника й Георги щели да се женят на ски пистата
10 яну 2017 21:30, Теодора Драгоева
10
Деси Цонева се стяга за сватба през лятото
Снимка: Facebook

Тв водещата Деси Цонева разкри подробности за годежа и за бъдещата си сватба със своя приятел Георги Джамов. Той се занимава с ресторантьорство и е брат на Димитър Джамов.

"Бяхме на обяд с наши приятели, след това отидохме да пием по аперитив в бар и изведнъж Жоро падна на коляно и ми предложи брак пред погледа на всички. Аз първо се пошегувах, а след това му казах ОК и решихме да се женим. Тогава той не ми даде пръстен с диамант, направи го на по-късен етап. Мислехме да се оженим през март на пистата в Банско. Исках да сляза със ските с бялата рокля и дългия воал, но ще отложим сватбата за по-нататък. Пак ще е тази година, но най-вероятно през лятото. Казаха, че не е хубаво да е толкова скоро след смъртта на татко. Така че засега няма да бързаме с датата”, разказва Деси пред списание LOVE style.

Тя вече е решила и каква ще е булчинската й рокля - къса и секси в цвят шампанско, в комбинация с дълъг воал.
Тв водещата си представя церемонията като купон с много танци, на която да съберат най-близките си приятели. Сред поканените ще бъдат и съквартирантите й от Къщата, с които се вижда постоянно - Роро, Глория, Борислав Комсийски и Надя.

Вижте още за Деси Цонева и Георги Джамов в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
готови сме да се зарадваме на всякаква новина свързана с тая кифла, стига да не ни се налага да я гледаме на екрана. Да си се жени, да се развежда, да си се напива, дрогира и изобщо каквото иска
5
0
 
3
 
! Отговори
пффф преди 7 години
Кофти е тая , много кофти...
4
0
 
16
 
! Отговори
Рик преди 7 години
Баща и беше стойностен и ерудиран мъж . Не знам дали не са я гушкали или не са и обръщали внимание , но не се е получило ,, нещото ,, . Понякога Гена и родовата памет имат странно чувство за хумор . Тъжна картинка . Както каза колегата - ,,Важното е да не е журналист ,, Всичко друго се проспива .
3
1
 
17
 
! Отговори
Паламарков преди 7 години
0х! Като прочетох тази новина,толкова много се развълнувах ,че от вълната взех,че си го приместих от единия,в другия крачол.Дай Боже по-често да ни занимавате с такива "новини ".
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доста неприятна личност.И пак...с типичен представител на бг действителността- добре облечен бизнесмен.
1
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Важно е да не се занимава с журналистика...иначе ,да са живи и здрави и много ,много щастливи