Селската идилия на Дейвид и Виктория Бекъм

Вижте новата плевня на звездното семейство
11 яну 2017 18:56, Теодора Драгоева
8
Селската идилия на Дейвид и Виктория Бекъм
Снимка: Daily Mail

Дейвид и Виктория Бекъм са решили да се преместят да живеят в плевня, преустроена в имение, което според медиите на Острова, вече са закупили за сумата от 5 милиона британски паунда.

Новата къща на звездното семейство се намира в любимата провинция на куп британски знаменитости като принц Хари, Дейвид Камерън, Рита Ора, Гай Ричи и др. Въпросното имение е в близост и до петзвездния хотел "Soho Farmhouse" в района Котсуолдс.

Според последните информации, пенсионираният футболист, жена му и четирите им деца са решили да започнат нов, селски живот.Дейвид дори вече си е купил нов офроуд автомобил – Land Rover Defender, идеален за провинцията.

Източник, близък до семейство Бекъм заяви пред вестник Daily Mail: "Дейвид и Виктория вече не желаят да живеят в лондонския си дом в Холанд Парк.

Те искат основно да пребивават на село с децата си."Дейвид е любител не на гурме кухнята, а на селските специалитети. Новото имение на звездното семейство се състои от три просторни хамбара, свързани чрез топли връзки.

Къщата разполага с огромна морава, басейн, гараж за три автомобила и ябълкова градина.Вижте снимки на новото, селско имение на Бекъм в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
2
 
! Отговори
едно време преди 7 години
Много оригинални .. няма... що , още фашистката армия през 2 св. война преминавайки през съюзническа България са преспивали по плевни .... това го знам от баба си , та престанете с архитектурните изцепки на оригиналите.
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво ! Това е качествен живот,
3
1
 
4
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 7 години
Митьо пищова има в хола си конна база, Фам. Бекъм имат ли?
2
3
 
2
 
! Отговори
bobby преди 7 години
Плевня е било преди 100 или 200 години, сега е converted barn. Това са едни от най-добрите къщи защото са много просторни. Да си член на soho farmhouse струва малко над £1000 годишно и става само ако си поканен от друг member. Soho е Абсолютен хит последните две години от както я отвориха. :)
1
1
 
11
 
! Отговори
Anji преди 7 години
Много си е хубава "пленята" и аз си мечтая за такава къща ☺