Михаела Филева в ролята на лошото момиче

Новото й парче "Конец" предизвика бум за три дни
Обновена: 17 яну 2017 16:25 | 17 яну 2017 16:25, Александър Попов
7
Михаела Филева в ролята на лошото момиче
Снимка: Владислав Филипов

За по-малко от 3 дни видеото към новата песен на Михаела Филева – "Конец" събра стотици хиляди гледания в музикалните онлайн канали на Монте Мюзик. Очарователната изпълнителка зарадва своите почитатели с актьорските си умения и провокативна визия на лошо момиче.

По време на снимките тя прекарва повече от 20 часа в красива вила близо до София, заедно с целия снимачен екип. Ниските температури навън и натовареният работен процес не попречиха на талантливата певица да влезе по безупречен начин в ролята на жената-боец.          

Тя представи песента в петък 13-ти, като денят определи за себе си не като фатален, а щастлив.

"Много обичам тази песен, не - обожавам я! Искрено се надявам вие също да я усетите и харесате. Благодаря от цялото си сърце на всички замасени", написа Михаела.

Павел Николов, познат от хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’, е написал текста, съавтор е на музиката (заедно със самата Михаела) и аранжимента на парчето. Искрен Тончев - Искрата, Веселин Ценов - Algoriddim и Графа пък стоят зад аранжимента на песента.

Видеото е дело на режисьорския екип на Васил Стефанов, а в главната мъжка роля е танцьорът и хореограф Виктор Ангелов, с когото Михаела се запознава около създаването на видеото на "Опасно близки".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Михаела Филева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
3
 
! Отговори
FUCK OF преди 7 години
МИХАЕЛА И ГОТИНА......ХАРЕСВА МИ...
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кога Михаела ще се снима в порнофилм?Или поне клипче за Хамстера...
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Клипа е гаден ! Какво показват на малките Лолитки ? Как да убият някой мъж, ако вече не ги иска - да му завържат очите и да му сложат змия на гърдите, да го заключат в сауната, да му устроят капан с пушка ?!? Какви са тези подстрекателства ? ААА, може би всичко това има някакъв "дълбок" смисъл и не съм разбрала какво е искал да каже поета .......
2
3
 
11
 
! Отговори
фуфле преди 7 години
Начи аз пак... Кво е това име "Конец"? За едни руснаци питам.
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крадени идеи за клипа, нищо ново...