Николета заложи на ретрото, но дали не и на плагиатството?

Кадрите от новата й фотосесия приличат на други
10 фев 2017 21:45, Криси Табачка
44
Николета заложи на ретрото, но дали не и на плагиатството?
Снимка: Facebook

В модата често се получава един кръговрат, в който актуалните тенденции днес са били модерни и преди много, много години.

Ретрото се завръща и така великите дизайнери от миналото някак като че "оживяват" и се увековечават чрез архивите, които са оставили на модните къщи.

Днес ще поговорим за едно "явление" в модната индустрия, което успя да „счупи“ кръговрата в модата – Николета Лозанова.

Плеймейтката винаги натяква и натъртва на всички, че е най-оригиналното нещо, което българската модна, кино, телевизионна и всякаква друга индустрия е виждала.

И така до момента, в който не засне фотосесия за родно списание и с гордост не я „разхвърля“ из всички социални мрежи.

Изненадващо, кадрите се струват много познати. Май сме ги виждали. И май вдъхновението идва от тази така смело завръщаща се ретро вълна, завлякла в своя поток и Джани Версаче.

Николета Лозанова позира с гол мъж за черно-бели кадри, които явно ще бъдат и рекламна кампания за предстояща колекция на българска марка.

Това, което прави впечатление е, че позите и концепцията много наподобяват една емблематична фотосесия на Gianni Versace през 90-те години, по-конкретно рекламна кампания за есен-зима 1993-1994 година.

Вижте още за Николета и фотосесията в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
3
 
! Отговори
до 16 преди 7 години
" имаше едно предаване на "Папараци", в което Николета се представяше за момиче с тежък куфар на улицата и молеше за помощ. На мъжете им изтекаха лигите, макар че никой не я позна коя е. Ха ха ха. Ще ви се, нали?:) "Е, и какво, като на некви мъже на улицата им изтекли лигите, след като нейният мъж избяга от нея и то, толкова наранен, че чак си поплака с истински сълзи в медиите ? Ха ха ха. Не, не ни се ще, ъхъъъ....:)
18
0
 
5
 
! Отговори
Не и се получи преди 7 години
Съгласна съм, красив е мъжия модел. Николета изглежда наистина като фон с еднаквото си статично изражение. Старите кадри са по-секси.
17
0
 
21
 
! Отговори
Отдавна се говори, преди 7 години
че Николета си плаща, за да се появяват посветени на нея материали в някои медии.Като прочетох написаните по-долу коментари, стигнах до извода, че тя вероятно си плаща и на пиар. Един такъв е дежурен днес тук, за да следи какво ще се напише под този материал и съответно да вмъква и свои текстове.Коментарите, защитаващи тук Николета са написани доста интелигентно, а сред нейните фенове интелигентни хора няма. Следователно, този тук изпълнява трудово задължение срещу заплащане.
16
2
 
7
 
! Отговори
Елена преди 7 години
До .Ха,ха,ха.....кога фактите са завист?!!
15
11
 
5
 
! Отговори
. преди 7 години
Скъпа Елена, дори напъните Ви да ни обяснявате колко готино живеете и да обиждате Николета (която едва ли Ви е направила нещо лошо) крещят "Завиждам й!" Отдайте се на мъжа си и благородната си професия и не се излагайте по форумите. Хората, доволни от живота си не плюят по форума бедни глупави момичета, които се продават за пари. Между другото, според мен Николета е много по-добра ... (психоложка:) от Мадлен Алгафари.:) Мерси!:)
14
2
 
11
 
! Отговори
Елена преди 7 години
До до ЕленаАко искате вярвайте,дори не я мисля,а какво останало да и завиждам!!!Просто ми е смешна с напъните си!Явно не разбрахте шегата за тока!Мъжът ми е поел сметките,затова работя това което обичам и за което съм учила!Относно разговорите за дрехи,нима тя е завършила дизайн,че разбира от това!?Знаете ли колко качествени хора са със стандарт по-висок от нейния и ще го имат винаги,а тя докато и дават.А унижението да просиш или проституираш?Имам живот изпълнен с истина(обич,рок ,пътуване)
13
10
 
5
 
! Отговори
до Елена: преди 7 години
1.Поздравявам Ви за тока! А мъжът Ви какво плаща? Водата?:)2.Хората се дразнят най-много от стандарта й на живот, да не се заблуждаваме!3.Красотата е относително понятие.4.Това, че може да говори за дрехи е супер! Значи си разбира от професията.5.Никой не Ви я възхвалява. Пиша обективното си мнение. А ако Ви дразни, дали, все пак, не й завиждате поне малко, а?
12
1
 
14
 
! Отговори
Eлена преди 7 години
До Анонимен:Е,аз съм учителка и не мисля,че трябва да съм нещо като Николета,за да си "плащам тока",ха,ха,ха........Никой не и завижда,а хората се дразнят от навирането в лицето ни на нещо без качества(образование,интелект,морал....).То и красотата и е спорна,по мнение на коментиращите,а и с нея само за дрехи може да се говори.Не може нещо,което е на партера да ми го възхваляват за градина на покрива!!!
11
1
 
10
 
! Отговори
бай-Маринери преди 7 години
"Вашта мама докога" /Антон Радичев/ ,внучето да ме пита 10 пъти коя е била тая.Викам дедовото не я знам,*** съм я *** една вечер преди 6-7 г. за 100 евро !...и други мои стари авери също.
10
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак ли ни занимавате с ръжджасалия *** на двама некадърни менте-футбалери?Докога ще ни натрапвате тези смешни хорица,които са известни само на родата си???Никой не го интересува какво прави тази провинциална *****,перукан,божиноф,чалгарките,Коргашиям и т.н. безполезни подобия на хорица...А щом ни ги натрапвате,то вие сте също така безполезни като тях!!!
9
1
 
8
 
! Отговори
l преди 7 години
Не, ама недейте така сега, това не е никакво плагиатство! Хората просто са се опитали да направят пародия на сесията на Версаче. Мисля, че им се е получило донякъде.
8
2
 
8
 
! Отговори
не се сърдете преди 7 години
до толкова и стига IQ и креативизма-копи пейст!!!;)
7
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коя е Николета? На снимките има две жени, едната е гола. Уточнявайте ги тия неща де.
6
0
 
11
 
! Отговори
Гост преди 7 години
Николета не е излязла добре на тази снимка, но момчето до нея е откритие, заради контраста ли, що ли, обаче му се е получило. Не знаех, че у нас имаме добри модели мъже, поне така изглежда от тази снимка).
5
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коментари 2, 3 , 4, 5, 6 са написани от един човек.Каква завист, какви 5 лева? Николетка изглежда добре само според някои. Ако не беше станала известна с помощта на медиите, на улицата няма и да се загледаш след нея. Възкъсите крачета и невзрачната физиономия ли я красят?Никой не очаква от плеймейтките да са завършили философия или история на изкуствата. Но на хората им омръзна да натрапват навсякъде новини все за една и съща некрасива, простовата, неинтересна жена. Като че ли е тенденциозно.
4
0
 
14
 
! Отговори
kkk преди 7 години
спрете да занимавате и пълните главите на хората с глупости...
3
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Моля, без повече новини за Парцалената дукеса от Пловдив, която с цената на чести венерически заболявания, дарени й покрай хонорарите от мъжките портфейли, залива целокупното ни общество с клозетната си същност и пориви.
2
1
 
25
 
! Отговори
Донатела Живкова преди 7 години
За следващата си WC сесия бих посъветвал Никлозета да заложи на кафявото. Това е нейния цвят - кафяво със синьо по венците.
1
1
 
50
 
! Отговори
:( преди 7 години
А бе стига ни натрапвахте тази ромска екземплярка! За нейното племе може и да е хубава, но ние имаме други критерии.Вярно е, че клюките до голяма степен повишават популярността на отделните медии, но тази не е интересна, прекалено елементарна е. Нищо ново не научи, никакво развитие не отбеляза. Каквото е племето й, такава е и тя!Вземете който и да е сборник с наш фолклор, после отделете онези творби, в които има описания на красавици - те до една са БЕЛИ, като повечето от тях са и РУСОКОСИ !!