Бременната Монро – непубликувани досега снимки

Има слухове, че детето на актрисата е от Ив Монтан
17 фев 2017 19:53, Петя Славова
9
Бременната Монро – непубликувани досега снимки
Източник: Daily Mail

Непубликувани досега снимки на бременната Мерилин Монро разкриха дълбоко пазена тайна на киноиконата, пише "Daily Mail".

Изданието се позовава на снимките на фотографа Тони Майкълс, който притежава ценните фотоси, на които се вижда звездата със закръглен корем.

Монро е била заснета на 8 юли 1960 г. в Ню Йорк. По това време тя е била омъжена за Артър Милър, но според съседката на Мерилин – Фрида Хъл, детето е било от Ив Монтан, с когото актрисата се срещала по време на снимки.

Не се знае дали Монро е направила спонтанен аборт или сама е решила да махне бебето. Фотосите са били продадени на търг през ноември 2016 г.

Изданието подчертава, че Мерилин е правила още три аборта.

Повече новини за звезди може да прочетете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
5
 
! Отговори
глупава и амбициозна преди 7 години
Искала да става президентша!Поставила условие на Кенеди да се разведе с Жаклин,и да я вземе нея!В противен случай щяла да публикува писмата му до нея!Просто си е нямала и най-бледа представа къде се навира!ЦРУ няма нищо общо,убива я мафията с клизма с наркотици!
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имах възможност да прочета някои фрагменти от личните й записки и писма. Те разкриват много интелигентна и ранима личност, твърде противоречива.
5
2
 
3
 
! Отговори
онбашията преди 7 години
за да си личи бременността, трябва да е поне в 6тия месец, на тая фаза спокойно може да се здрависа с детето и да му се извини че го убива
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въобще не е била глупава. Била е просто слаба и чувствителна жена. Това се дължи до голяма степен и на тежкото й детство.
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Видимо е че е фотомонтаж. На подутата част на корема има гънки от сядане, които не биха се получили ако е подут, т.е. има ги само ако равен.
2
3
 
17
 
! Отговори
карина преди 7 години
Колко е красива !
1
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Симпатяга си е Монро, жалко че не е дала нов живот.