Маги Бадер не била на повикване, скандалите не я притесняват

Новата Мис Плеймейт отвратена от слуховете за нея
17 фев 2017 11:30, Александър Попов
23
Маги Бадер не била на повикване, скандалите не я притесняват
Снимка: Булфото

През тази седмица се появиха слухове, че актуалната носителка на титлата Мис Плеймейт Магдалена Бадер изкарва прехраната си като компаньонка на богати мъже. както при всяка победителка в еротичния конкурс и при нея набързо се завъртяха скандали, но тя твърди, че те не я притесняват.

24-годишната брюнетка коментира твърденията, които излязоха в медиите.

Още по темата

"Когато един човек успява сам да постига мечтите си, той неминуемо се превръща в мишена на нападки и жалки опити за оклеветяване, които нямат абсолютно нищо с реалността. Аз съм човек, който знае и приема, че славата носи както позитиви, така и негативи. Днес обаче на страниците си един седмичен вестник спряга името ми по начин, който е меко казано отвратителен. Не, драги мои, нямам нищо общо с хората, с които ме спрягат, даже не ги познавам. Темата дали съм компаньонка не смятам и да в коментирам, защото това е под нивото ми. Нека всеки сам направи своите изводи", отсече плеймейтката.

Още покрай самия конкурс нейното име бе забъркано, че победата й е предварително предизвистена. Излязоха информации, че нейната корона е платена от бизнесмена Христо Сираков, но тя ги отрече.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая сериозно ли е на 24?! Изглежда по-стара от мен, а аз съм на 35!
18
1
 
14
 
! Отговори
Lan преди 7 години
Какво им правят на тези плеймейтки, та в лицето изглежда поне на 45! Уморена, захабена...а е младо момиче!
17
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изглежда на доста повече от 24 години.
16
1
 
21
 
! Отговори
По подразбиране преди 7 години
Не е на повикване, а на обаждане.
15
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да и имам мечтите и представата и за успех! То верно си е голямо постижение да си елитна...и спонсорът да ти купи корона! Да не мислите, че е лесно, а? Всяка вечер да правиш компания на разлучен и винаги да си на висота! Е, трудно е, права е. :)
14
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като е гледам си е точно момиче на повикване. В този бранш не си ли *** на богатите те изхвърлят от агенцията и си до тук.
13
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ау, какъв грозен сутиен!
12
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо отговорите на всички такива ми приличат на брутален копи пейст:"Когато един човек успява сам да постига мечтите си, той неминуемо се превръща в мишена на нападки и жалки опити за оклеветяване""не смятам и да коментирам, защото това е под нивото ми" и т.н.
11
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хр. сираков много е свалил летвата,ако верно е платил. това не е уста на шаран,а на сом. уж в БГ жените били много красиви...... ...........имала била мечта ? - да се снима гола? е гати постижението.
10
2
 
20
 
! Отговори
ined преди 7 години
Ко да се притеснява от допълнителна риклама, сега като е плеймейтка ще и скочи тарифата.
9
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уста на шаран,изкуствени гърди...пачавренски костюм и маниери! Изненадан съм,че по Нова показваха този кич,а и че вестниците( сигурно не им върви бизнеса), отразяват охотно тези съмнителни дами и събития!
8
2
 
18
 
! Отговори
преди 7 години
Аман от златотърсачки бре азиатки , бели източно европейки , африканки и още ........ нали са феминиски и независими жени.
7
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре де, сигурно аз съм извратен ли що ли?Ама тази освен че е слаба - друго положително или красиво нещо у нея не виждам!Да си го кажа: направо се стряскам като я видя!И да беше само тя, добре ама повечето наши "красавици" дето ни се натрапват от медии и телевизии, направо ми се гaди!А и като имам в предвид че всяка 5-та 6-та по улицата си е направо красавица, направо не ги разбирам тези!Малко са страните в Евопа (поне по мои наблюдения) където има толкова висок % красиви жени!
6
10
 
9
 
! Отговори
Бял Данъкоплатец преди 7 години
Айде който е най-честен пръв да хвърли камък по дамата обект на тази статия,а!Особено за коментиращите от женски пол.Твърде популярно и натрапчиво стана мисленето,че една хубава жена няма нужда от други качества в наше време.Масово се възприема като нормално и е често срещан израза -''е тя е хубава,заслужава''.А на обратния полюс винаги се възприема когато един мъж е хубав и се ползва от дивиденти от това.Жените хем феминистки хем еманципирани-е няма как да стане.
5
1
 
22
 
! Отговори
Ценител преди 7 години
24? Тая е по-сбабичосана от Шер бе!
4
1
 
33
 
! Отговори
бмп преди 7 години
Даже и това не го е писала тя.Гледах я по една ТВ.Свързването на думи в няколко последователни изречения за нея е много сериозен интелектуален проблем.Казано простичко-т.ъпа е като г_з!
3
2
 
27
 
! Отговори
от квартала преди 7 години
Е как да не става за повикване, дайте телефона да и звънна за HALLOWEEN, трябва някой и да ни плаши!!!!
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При Пеевските медии новините са в този стил. Нищо ново.
1
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страхотна новина. Браво. Как ли щях да спя?