Джордж Клуни: Бащинството ще е приключение!

Какво е да си родител на 55 години? Вижте отговорът му
21 фев 2017 18:34, Теодора Драгоева
6
Джордж Клуни: Бащинството ще е приключение!
Източник: splashnews.com

Джордж Клуни за първи път коментира факта, че съвсем скоро ще стане баща на син и дъщеря – близнаци. Какво е да си родител на 55?

Развълнуваният холивудски актьор заяви, че бащинството ще бъде истинско приключение. Джордж добави, че наистина със съпругата му Амал нямат търпение да се запознаят с децата си през юни.

Той каза във френското предаване "Rencontres de Cinema": "Ние сме наистина щастливи и развълнувани. Това ще бъде едно приключение. Очакваме всичко това с широко отворени ръце."

Клуни споделя още, че приятелите му много го подкрепят и непрекъснато го успокояват, тъй като самият той се чувствал малко нервен.

Наскоро колегата на Джордж Мат Деймън се пошегува, че съпрузите Клуни ги чакат доста безсънни нощи и че направо не знае как ще се справят с две бебета наведнъж.

Мат също така разкри, че Джордж му е споделил голямата новина, когато Амал била едва в осмата седмица на бременността си и той дори го смъмрил, че е твърде рано да се хвали преди жена му да влезе във втория триместър.

Повече новини за звезди може да намерите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Твърде късно е , д-р Рос! Би трябвало да знаете , че на тази възраст няма как да предадете качествени гени на децата си!
4
1
 
0
 
! Отговори
Т. Петков преди 7 години
Независимо от възрастта мисля, че педиатърът д-р Рос ще бъде превъзходен баща!
3
0
 
10
 
! Отговори
До коментар 2 преди 7 години
Зависи от гледната точка. По белия свят живота започва на 70. В България на 50г, ако човек се разболее, значи е пътник, разболял се,...а той е на 50, какво искате, каза докторът. Такова е мисленето на хората и на тези в бели престилки...това е народопсихологията...факт. Такъв е живота в БГ, тук живота не струва пукната пара...
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Целият живот е приключение,Успех!Да доживееш годините на Кърк Дъглас.
1
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво е да си родител на 55?-----------------това, че ще имаш само двайсетина години да се радваш на децата си, а може и по-малко...