Калин Терзийски: Болен съм, пия много от 25 г.

Има проблем с алкохола, майка му също не може да му помогне
12 мар 2017 18:55, Александър Попов
70
Калин Терзийски: Болен съм, пия много от 25 г.
Снимка: Facebook

В средата на седмицата писателят Калин Терзийски изплаши своите приятели и познати с пророчеството, че ще умре до няколко дни.

Предсмъртна изповед ли е това или депресията на един пиян поет? Видимо е, че той е болен, но пък не избягва светската и медийна суета. Живее с родителите си, които обаче също не могат да му помогнат да се справи с чашката.

"Имам болно сърце. На 46 години съм, а от 25 години пия много алкохол. Достатъчно дълъг период, в който водя нездравословен живот, заяви поетът пред Нова тв.

Според него един творец трябва да прави каквото поиска и да умре, когато поиска.

Фъфлейки, явно от изпитите напитки, той смотолеви, че въобще не се е предал. Терзийски сподели, че му е мъчно, че медиите изкарват нещо лошо връзките му с жените, че било голям грях.

"Жените харесват идиоти като мен. Обаждат се, а аз не отказвам", заяви Кайо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: Калин Терзийски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
2
 
! Отговори
DALI преди 7 години
GORKIAT ,MOJE DA MU SE POMOGNE -to niama edin da kaje Edna dobra duma za coveka .Vav vsiaka darjava gi lekuvat bezplatno v kliniki ,i s goliamo uvajenie podhojdat s pasientite si !!!
55
1
 
5
 
! Отговори
Дедо Мраз преди 7 години
Калин се бил напил ??!! Дайте нещо с което да ни изненада.??? Мислех го за писател, а се оказа обикновен неразбран от "простолюдието" алкохолик.
54
2
 
7
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 7 години
Господин Попов, поздравявам Ви за тази публикация, поздравявам целия екип на "Днес"! Точно такива теми не бива да се избягват. Пиенето и пушенето водят да скъсяване на живота с няколко десетилетия. Всеки, който живее неразумно на млади години си плаща сметката. Това, е "имало причини" Терзийски да пие си е за негова сметка. Болни пияници и пушачи задръстват болниците и по тях се харчат излишни средства, вместо да помогнем на малки деца и младежи. Кой какво си прави- за себе си го прави!!!
53
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До vlady 50Той се гордее с това което е! Той е личност и силен характер макар и в беда! Той го осъзнава и се бори! Той не е безполов! Той не е клониран!!!Той не е отроче на конвеирния български "разплод" годен единствено за заколение и лакейство!
52
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Гост 51Калин пие защото не живее в заблуда! Как да се гордее с народностното овчедушие и пещерно мислене?
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 46 АзармоОт бездарие се живее на кредит! Покрий всичките огледала в твоя дом за да не се стряскаш от собственото ти отражение!!!:)))))))
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До възмутен 54"Общество" от стаден характер за съжаление! Дало е огромно отражение на държавата ни в "най-положителен" аспект! Епоха на 'квантов' ренесанс та цял свят ни се чуди и завижда на битието!
49
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До *** OF 56Разпра се по шевовете от смислено писане! Главните букви нима са следствие на късогледство??!!
48
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До анонимен 55"Пияницата" който не живее на авто-пилот! България плюс култура та даже икономика! Боже! Голи като пушка с нарисувани панталони/поли в повечето случаи! "Космически" смях от всякъде!!!! Кич мислене та дрънка! Калин е алкохолик но има куража да го сподели и само-иронизира! Евала!
47
2
 
10
 
! Отговори
FUCK OF преди 7 години
ГЛЕДАХ ГО ПО НОВА ТВ....ЕДВА ПРИКАЗВА,НЕ КАЗА НИЩО СМИСЛЕНО....НО....АЛКОХОЛА НЕ РЕШАВА ПРОБЛЕМИТЕ......АМА КАТО ПОМИСЛИШ........И МЛЯКОТО НЕ ГИ РЕШАВА....ХАХАХА
46
3
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Стига сте ни занимавали с този пияница? Преди бяхте закачили оная Жана Бергендорф - наркоманката! За такива ли хора трябва да пишете?! Какво са допринесли за културата или икономиката на страната?!
45
0
 
11
 
! Отговори
възмутен преди 7 години
Не мога да разбера, какъв ви е мотива изобщо да коментирате състоянието на този. Това е срам за обществото, това са отрепките.....
44
0
 
5
 
! Отговори
One Wise преди 7 години
Eдин ден на земята е равен на една година отвъд, според библията. Така че какво значение имат плюс минус 20 дни. Ако считаш че си достигнал съвършенството ... решението е твое.
43
0
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Стига вече с този Калин! Аз като не пия, мислите ли че нямам проблеми?
42
0
 
25
 
! Отговори
Гост преди 7 години
Калине ти си истинска излагация и ти доставя удоволствие да парадираш с пиянството си, направо ми се гади от такива като тебе .
41
0
 
28
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Заслужава да бъде удостоен с престижното звание "Горький пропойца".
40
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми стягай се бре пич! Какво занимаваш аудиторията и се правиш на Джим Морисън. Че тормозиш и другите около тебе. Един пиян *** си ти, не поет!
39
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разрешавам му да мре, щом иска....
38
13
 
10
 
! Отговори
Азармо преди 7 години
До Анонимен 32Точно така е, но работническата класа няма да те разбере. Те ще измрат на по 80 и кусур непили, непушили, неизневерили, протестиращи за по-високи пенсии, неузнали защоживяли и на всичкото отгоре горди за което! Чакай ти плебей да разбере творец...Впрочем, алкохолизмът е болест, а не порок.
37
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Schutzstaffel 44От какво по-точно да се срамува?? От това че е човек изпаднал в беда?? Това ли е твоята цитаделата на народностна "психология" или напреки казано зоология?? Този "брадат алкохолик" те закопава отвсякъде на ниво кураж и интелект!!! А срама си остава за твоя сметка!! Дано все някога успееш да стигнеш до "здравия" си дух без това да се отрази на здравото ти тяло!! Духът е вечен а тялото - временно явление!!!!!!