Том Круз се огледа и си намери младо гадже

Дали ще стане четвъртата му съпруга...
23 мар 2017 21:48, Александър Попов
18
Том Круз се огледа и си намери младо гадже
Снимка: Pinterest

54-годишният Том Круз се е огледал по младо гадже. Актьорът е хлътнал по 28-годишната Ванеса Кирби, с която играят заедно в "Мисията невъзможна 6".

Круз обаче смята, че мисията е възможна не само под чаршафите, но смята да я заведе дори и до олтара, пишат медиите в Щатите. Ако желанието му се сбъдне, Ванеса ще стане четвъртата поред г-жа Круз.

Явно Том е хвърлил стръвта далеч по-рано, защото именно той е виновникът тя да попадне в каста на "Мисията невъзможна 6".

"Той е направо смаян от чара и енергията ѝ. Дори иска тя да бъде следващата г-жа Том Круз", казват близки до новата холивудска двойка.

Официално Том не е имал връзка от развода си с Кейти Холмс през 2012 година, но видимо 26 години по-младата Кирби е успяла да го впечатли.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: Том КрузВанеса Кирби
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
15
 
! Отговори
до 9 преди 7 години
Добре че само тази млада холивудска актриса е така. Другите изобщо не правят така. За роли ходят само по кастинги и не спят с никой режисьор или промоутър.
11
2
 
18
 
! Отговори
до 12 преди 7 години
И тиганът е малак ама голяма дръжка вади.Иначе Том Круз е един от най-добрите актьори на еврейското свърталище Холивуд.Доказал го е поне в 25 филма, не е само Топ Гън.
10
0
 
22
 
! Отговори
/./ преди 7 години
В парата е истината, вярвайте ми. Ако беше некой клошар, никоя нямаше да го погледне. Парата, парата бате...
9
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой в коментарите написа, че Том Круз е най-сексапилен в Топ Гън. Абсолютно съм съгласен! От друга страна, понеже е нисък, дали има готин и голям паток?
8
1
 
8
 
! Отговори
Бай Хой преди 7 години
Три пъти боб, боб, сега малко фасул
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ау, велика е наистина песента на Берлин Take my breath away! Само дето не знаех до преди години че е саундтрак от филм с Т.Круз. А и той не ми е сред любимите актьори. Клипа към песента е обаче страхотен... Само на мен ли певицата ми напомня на Венета Рангелова като млада? :)
6
4
 
17
 
! Отговори
До 7мия преди 7 години
Ей, мекичкия. На 50 години да ти вдигне поличката една 20 годишна за ценности ли ще и говориш бе? Веднага ше хукнеш да лижеш като невидял. Ценностите си ги наври някъде.
5
4
 
16
 
! Отговори
Изпмеркел преди 7 години
има пари - купува сипазарна икономикаи глобалнада живеят ценностите
4
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Том Круз и на 54 си е все същия плейбой. Обаче и голям актьор.
3
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
do 2 Наде, във филма Топ Гън 1988-*** където си е на 24 години Том Круз е най-сексапилен. А клипа към великата песен е страхотен Berlin- Take My Breathe Away!С този филм изгря и с в съзнанието ми си остава той.
2
16
 
11
 
! Отговори
Надя Николова преди 7 години
Не мисля,че има жена,която би му отказала,защото е голям сладур.Като се усмихне е голям чаровник и годините въобще не му личат.
1
1
 
24
 
! Отговори
А бе преди 7 години
Млади гаджета колкото искаш,готови на всичко!С парите е по-трудно....