Диляна Попова връчи барабани на сина си Борил

Готви го и за каратист, мечтае за "Малката Nirvana"
3 май 2017 19:39, Петя Славова
1
Диляна Попова връчи барабани на сина си Борил
Снимка: Instagram

Топмоделът Диляна Попова публикува на страницата си в Instagram кадър, в който синът ѝ Борил се упражнява над минипиано и сет барабани с още две приятелчета.

"Малката Nirvana", гласи коментарът на хубавицата към снимката, и действително визуалната прилика между 3-годишните сладури с Кърт Кобейн, Крис Новоселич и Дейв Грол е поразяваща.

"Бяхме на детски рожден ден в къща с огромен двор, където можеха да вдигат шум на воля. Аз съм израснала с Nirvana, супер любима група са ми и сега. Една приятелка каза: "Ех, как ми се щеше да ги бях гледала на живо!", а когато видях кадъра ми стана забавно, защото малките бяха боси и това подсилваше още повече хипарския дух, близък до музикантите. Показах ѝ децата и ѝ казах: "Ето ти ги, но преди големия пробив", сподели за "Монитор" Попова.

Борил е още твърде малък, за да бъде записан на реален музикален инструмент, но Диляна не изключва в близко бъдеще това да се случи.

"Той има голям афинитет към шумните и екстремни неща. Реших да го запиша в градина, където обръщат индивидуално внимание на децата и така им помагат да открият талантите си в зародиш. Няма нищо по-хубаво от това да откриеш в какво си добър навреме и да работиш, за да си развиеш потенциала", допълва тя.

Вижте още за Диляна Попова в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знаех че селските кифли служат Нирвана.Не виждам нищо общо между чалга простотията и грънджа.