Ананиева без сватбено пътешествие, не ще църковен брак

Пред Love style тя разкри подробности около сватбата си
4
Ананиева без сватбено пътешествие, не ще църковен брак
Източник: Love Style

Бившата наставничка на националния ни ансамбъл по художествена гимнастика Ина Ананиева разкри повече подробности за тайната си сватба със своя любим Стефан.

"Подписахме се на 23 април в ритуалната зала "Оборище" в много тесен кръг от роднини и най-близки приятели. По никакъв начин не искахме да правим голяма сватба, да се вдигат панаири и да шумим. Не спазих традицията да съм с бяла рокля, а заложих на риза и бял панталон.

Кумове са нашите близки приятели Светлана и Станислав. След подписването се почерпихме с приятели в ресторант, а Илиана Раева и Наско Сираков бяха сред гостите. Засега не планираме църковен брак. Няма да имаме и сватбено пътешествие. Смених фамилията си на Тошева, но пак съм Ананиева, защото на мен и бащиното ми име е такова", разказва Ина пред списание Love style.

Със Стефан са заедно от края на 2013 година, а се сгодиха в началото на 2015-а. Той е треньор по борба класически стил и е с две години по-голям от Ина. Двамата са колеги от спортното училище на "Левски" и се познават от дълги години. След като тя се развела с бившия си съпруг, който е баща на дъщеря ѝ Алексана, те се сприятелили и решили, че са един за друг. Щастливото семейство е в очакване и на дъщеричката си, която трябва да се появи в началото на юли. Ина ще ражда със секцио в частна болница, а съпругът ѝ няма да присъства в залата.

Бременността на треньорката беше и една от причините тя да се откаже да работи с новия ансамбъл.

"Не можех да спя, отслабнах доста и имах нужда от почивка. И без това началото на бременността ми не беше никак леко. Повечето жени качват килограми, а аз дори свалих, защото постоянно ми се гадеше и повръщах. Така беше до четвъртия месец. Оттогава се чувствам добре, спя спокойно и вече имам апетит, но не съм се превърнала в огромна жена. Засега съм наддала само пет килограма", издава Ина.

Повече новини за звезди може да намерите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
6
 
! Отговори
гп преди 6 години
Разбира се, появата на дете е прекрасно събитие. Но никога не мога да приема със сърцето си, че е правилно и редно да раждаш от различни бащи, децата ти никога няма да са истински братя и сестри и просто е...противно. Ако човек може да избегне това е най-добре. Децата трябва да са от едни и същи родители. Бракът като институция, както и определението за семейство започнаха да се променят твърде много - обратни, транссексуални,износващи бебета майки под наем и какви ли не перверзии.
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВАЖНО Е ДА СЕ ОБИЧАТЕ.