Стоичкова скочи на родните девойки. Хахаххаха извинете!

Не става обаче ясна причината за изблика на Мика
17 май 2017 14:52, Александър Попов
91
Стоичкова скочи на родните девойки. Хахаххаха извинете!
Източник: Facebook

Щерката на Христо Стоичков взе отношение от хиляди километри за живота на голяма част от родните девойки, които са готови на всичко за по-лъскав живот.

Според нея животът в България вади на показ "платени журналисти, платени политици, платени жени".

"Това са силните на деня. За съжаление. Не може компаньонка да е идол, нито крадец да е герой, нито лъжец да е достоен и надежден. Или може? Момичета, по-добре баба ви да ви е идол, отколкото деградирали кукли барбита, които за пари са готови на всякакви компромиси. Интересно ми е като остареят и започнат да си правят неминуемите за онази възраст равносметки, какво ще си кажат накрая? Живях, продавах си тялото за рокли на D&G и чанти на Валентино, продавах се за Мерцедеси и пътувания до Малдивите, продавах се за часовници, обички, очила и гримове... Живях за предмети и никога за душата си. Хахаххаха извинете, надали някоя от тях ще си каже нещо подобно :) Надали някой от изброените боклуци някога ще съжали за поведението си. Което е жалко", написа в социалните мрежи Мика.

Не става ясна причината за нейния изблик, но явно и в Щатите следят под лупа живота на тези безработни девойки, често носителки на съмнителни титли за красота.

Повече новини за звезди може да прочетете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: Мика Стоичкова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мислех да напиша негативен коментар,като видях статията!Но след като я прочетох,може да кажа само едно нещо-евала за изказването,право в десятката е уцелила нещата!!Направи ми приятно впечатление!
5
4
 
11
 
! Отговори
:) :) преди 6 години
бря Винитуи ся ко, да съ откажи от тати ли искаш, или не четеш същината на написаното. Или ти си от феновете на тез силиконови перли и си сложил една от тях нс вратата на тослетнста в къщи да си я киризиш.
4
3
 
3
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
До 3Много си активна днec, що така
3
4
 
27
 
! Отговори
THOMAS LAFCHIS преди 6 години
ТАЗИ НАЛИ РОДИ ОТ ТУРЧИН..КВО ДА ГОВОРИМ ПОВЕЧЕ.КЮРДИТЕ ОТ КОГА СЕ СРОДЯВАТ С ТУРЦИ ?
2
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Права е модерната лява.
1
5
 
61
 
! Отговори
Винету преди 6 години
ако не беше тати й сигурно още щеше да думка п_а_ч_а и чесън някъде из хасковските села ...и да прави гонки с 20-годишни мерцедеси с Октай и Шефкет из романтичните калдъръмени улички на село НикойНиМаПознааТук