Тейлър Суифт с нов мъж до себе си – британски актьор?

Певицата и Джо Алуин излизали тайно от месеци
17 май 2017 22:44,
6
Тейлър Суифт с нов мъж до себе си – британски актьор?
Снимки: Reuters, колаж Dnes.bg


Поп певицата Тейлър Суифт излиза тайно с британския актьор Джо Алуин от месеци, съобщи Контактмюзик.

Изпълнителката на песента "Bad Blood" е обезумяла от любов по изгряващия актьор, който все още живее с родителите си. Той бил забелязан да носи перука, за да прикрие процъфтяващия романс между двамата.

"Тейлър и Джо имат много сериозна връзка. Но след случката с Том Хидълстън, те трябваше да не вдигат шум", каза анонимен източник, предава БТА.

Певицата на 27 години наема имот в Лондон, където се вижда с новия си приятел и предприема забележителни мерки, за да скрие връзката им.

"Тейлър лети с частни самолети и охраната й изпълнява подобни на военните мисии, за да не ги види някой. Тя се разхожда с Джо в Лондон, като използва дегизировка, като шалове или шапки, за да скрие самоличността си", добави източникът.

Той каза, че това не е новина за най-близките приятели и семействата на двете звезди. Двойката се криела само от медиите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Доктор преди 6 години
Този на снимката е още млечно хрущялче. Има време одкато стане мъж ;-)
2
2
 
5
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
Колкото тя е певица толкова и той е актьор...т.е. николко.
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
като я видя тая на снимката се сещам за вица Ведно село кметицата отишла при попа да се изповяда.- Попе, искам да ти споделя нещо- Кажи, дъще!- Един мъж не ми стига!- Пробвай с два тогава.- И двама не ми стигат.- Пробвай с трима.- И трима не ми стигат.- Пробвай с петима.- И петима не ми стигат.- Пробвай с десет.- И десет не ми стигат.- Пробвай с двайсет.- И двайсет не ми стигат.- Ей, жена, ти си феномен, бе!- А така, феномен, а не ку*ва както казват цялото село !