Спайдермен се сдоби с ексцентричен дом за $3,3 млн.

Имението на Тоби Магуайър се намира в Холивуд
29 май 2017 19:48, Екип на Tialoto.bg
4
Спайдермен се сдоби с ексцентричен дом за $3,3 млн.
Източник: Variety.com

Тоби Магуайър се сдоби с нов дом в Западен Холивуд, пише L.A. Times. Актьорът, изиграл незабравимия екшън герой Спайдърмен, е похарчил 3,3 милиона долара за луксозната къща.

41-годишният Тоби три пъти се появи на екран с трикото на Човека паяк, създаден по комиксите "Марвел". По груби сметки бюджетът на трилогията надхвърли 600 млн. долара. Реализацията на филмите очарова световната публика, а Магуайър се превърна в любимец на поколения деца и възрастни.

Наскоро имотното състояние на американския актьор се обнови. Както споменахме, Тоби закупи модерно жилище в щата Калифорния, което разполага с 3 спални, 4 бани, любопитна всекидневна, шантав салон с кухня и трапезария, личен кабинет и конферентна зала.

Отвън имотът разполага с плувен басейн и красива градина. Общата площ на жилището е 300 кв. м.

Първият собственик и проектант на имота е южноафриканеца арх. Клайв Уилкинсън. През 2007 г. той построява къщата за себе си. 10 години по-късно обаче решава да я продаде. А купувачът е именно Магуайър. Той дори е получил отстъпка. Първоначалната цена била 4,5 милиона долара, но незнайно как тя е паднала с около 1,2 милиона.

Новият дом на Тоби Магуайър е много любопитно изпълнение. Малко е странен. Жилището следва традиционната архитектурна линия в САЩ. Това означава, че е едно от многото сглобяеми жилища, изградени основно от гипсокартон и дърво.

Луксозната "барака" за 3,3 милиона долара е проектирана с големи интериорни пространства, високи стени и широки витрини вместо прозорци. В дома има много недомислици. От една страна той прилича на галерия за изобразително изкуство, а от друга на луксозна забавачница с детски кът.

Пример за странностите на този дом е универсалното помещение, служещо за кухня и трапезария. То може да се разглежда като разхищение на пространство. Над въпросното място би трябвало да има още един етаж, но вместо него над кухненския остров виждаме едни 3 метра интериорно нищо.

Но извън странностите на богаташкия дом, трябва да се отбележи, че Томи Магуайър е мислил най-много за децата и работата си, докато е избирал жилището. За двамата си малчугани американският актьор е предвидил страхотна детска стая с библиотека и стена за рисуване с тебешири. Плувният басейн в задния двор по всяка вероятност също е за тях.

Придобивката на Човека паяк е отражение на характера му. Екстравагантният артист определено изразява себе си с мебелировката в дома. Тя е строго съвременна, ексцентрична и приятна за гледане. 

Разгледайте новия дом на Тоби Магуайър в галерията на Tialoto.bg

Подготви: Александър Градинаров

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
31
 
! Отговори
:O преди 6 години
тва вие ли си го изрендихте ?
1
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заработил си ги е