Амал роди, близнаците ще носят имената Ела и Александър

39-годишната майка и бебетата се чувстват добре
6
Амал роди, близнаците ще носят имената Ела и Александър
Снимка: Reuters

Амал Клуни дари с близнаци своя съпруг Джордж Клуни в болница в Лондон вчера, съобщиха световните информационни агенции.

"Тази сутрин Амал и Джордж посрещнаха Ела и Александър Клуни в живота си. Ела, Александър и Амал са здрави, щастливи и добре. Джордж е упоен и ще се възстанови след няколко дни", каза говорител на актьора.

През февруари стана известно, че 39-годишната Амал е бременна и семействата на двамата са "много щастливи". Актьорът, който е на 56 години, разкри в края на февруари, че ще има близнаци.

Двойката сключи брак през септември 2014 г. във Венеция в обкръжението на близките им хора. На сватбата гостуваха около 100 звезди, сред които Мат Деймън, Синди Крофорд, Емили Блънт и Боно.

Джордж Клуни призна, че избирането на имена не му е стихията, като се пошегува пред "Ентъртейнмънт тунайт" през март: "Съпругата ми каза, че не мога да кръстя близнаците Каса и Амигос. Това е единственото нещо, което ми е забранено".

Той направи препратка към компанията за текила "Касамигос", която притежава заедно със съпруга на Синди Крофорд Ранди Гербер.

Клуни стана световноизвестен със сериала "Спешно отделение" (1994-2009 година). Сериозни успехи му донесе сътрудничеството с режисьора Стивън Содърбърг, с когото създадоха редица хитове, включително поредицата "Бандата на Оушън", "Соларис" и "Добрият германец". Актьорът е носител на редица престижни награди, включително "Оскар" и "Златен глобус".

Амал Клуни е юрист, представлявала е интересите на основателя на "Уикилийкс" Джулиан Асандж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Джордж Клуниамал клуни
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Алов преди 6 години
Ама близнаците *** ли са?
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И защо е упоен този ДжоржТой ли е раждал
2
0
 
7
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
Момент да го преместя...............готово!
1
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Джордж е упоен и ще се възстанови до няколко дни"... От известно време подозирам, че и този е изтрещял. Явно е така. Холивуд не прощава.