Мария с нова тръпка, обидена след раздялата с Гущеров

Певицата съжалява за обидите, които понася в момента
13 юни 2017 14:52, Александър Попов
45
Мария с нова тръпка, обидена след раздялата с Гущеров
Снимка: Love Style

Фолкпевицата Мария не излиза от фокуса на медиите след раздялата си с Християн Гущеров. Двамата все още нямат официален развод, но пък и двамата вече признаха, че всичко между тях е свършило.

Самата Мария досега рядко коментираше темата, но ето, че призна, че има нов мъж в живота си. Запознали се чрез общи приятели.

"С него се чувствам добре. Той стои зад мен във всичките ми казуси и проблеми. Това е причината да минавам през препятствията самоуверено и с усмивка", разкрива певицата.

Още по темата

Медиите свързаха името й с милионера Ангел Тенев, който е производител на месо. Мария не крие, че се познава със семейството му отдавна и храни голямо уважение и респект към тях.

Тя говори и за развода с бившия си съпруг Христиан Гущеров.

"Фактически ние се разделихме преди десетина месеца. Тогава напуснах семейното ложе с дъщеря си Марая по лично мое решение. Прецених, че вече не намирам себе си там, нито онова, което съм намирала някога. От тогава няколко пъти съм се връщала, но без багаж. В началото на март обаче приключих контактите с Христиан, защото това беше една агония и време, което няма смисъл нито аз да губя, нито той. Не съжалявам за сватбата ни, а само за обидите, които понасям в момента. Всички тези първи страници, които излизат в така наречението таблоиди, за мен са обидни. Чувствам се огорчена и постъпката е много детска. Знам, че всичко това не е случайно. При първия ми развод нямаше подобно нещо. Тогава не излизаха такива статии за мен. Тези писания опорочават едни много красиви години назад във времето, когато съм била щастлива. Омъжила съм се по любов и всичко това ми действа зле, тъй като се злоупотребява с моето име и с моето положение. Аз няма да вляза в подобен диалог никога и няма да се обяснявам. Намирам всичко това за много обидно и излишно", заяви певицата пред сп. Love Style.

Тя категорично отрича във връзката й с Гущеров да е бил замесен трети човек. Както и това да е звъняла на Христиан, за да го моли да се съберат отново.

"Моят праг на търпимост е много висок и за да си тръгна, значи наистина няма връщане назад. Уверявам ви – такова решение наистина не е лесно за вземане. Все пак да не забравяме, че три години не ходих по участия. Трудно си стъпих на краката, но успях да премина и през това изпитание съвсем сама. След всичко, което преживях, си сложих още една обеца на ухото. Тръгнах си с моето достойнство. Нямам претенции към абсолютно нищо, което не е мое. Ако някой е горд от факта, че нещо ми е отнел, да си се радва. Моето желание е разводът да е по взаимно съгласие и всичко ще приключи много скоро”, казва още Мария.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
6
 
! Отговори
Светлана Василева преди 6 години
Джуджето Мара не си пада по мимилеПни връзки.....хи-хи-хиДано Иван Гочев сексуално и финансово я задоволи хи-хи-хи-хи.Ще има трета сватба ,нали хи-хихи
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Новото гадже на Марчето е Иван Гочев -Арендатор в с.Балканци-Добрич,който живее във Варна.
31
2
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
До Жалки хейтъриНикакви хейтъри не са.Имат по-силни гени за подбиране на годен партньор.Аз ги разбирам.Не искат джудже да им ражда джуджета.Това е природа, не хейт.Такива като тая стават да ги подмяташ известно време из леглото и да вземеш всичко от тях и после им биеш шута.Защо мислиш с тая се случва едно и също нещо няколко пъти?
30
8
 
2
 
! Отговори
:D преди 6 години
Уникално прости хора, с липса на КПД плюнкаджии се изживяват по такива статии...Много е забавно да им чете човек коментарите...Смешковци, дреме и на марчето на катерицата от вашите коментари, та хабите толкова време и се напъвате толкова да я плювате...Ама верно много *** народ, ейй...
29
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТАЯ ***.ВРА ДОКАТО УМРЕ СИГУРНО ЩЕ СМЕНИ ПОНЕ 1000 Х.Я ДОКАТО И ПАСНЕ НЯКОЙ ПО МЯРКА В ГОЛЕМАТА КОФА. ПИСНАМИ ОТ СЕЛЯНКИ С ГОЛЕМО САМОЧУВСТВИЕ БЕЗ ПОКРИТИЕ И ПРАЗНИ КРАТУНИ.
28
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей гоуеми токове, гоуемо нещо, издигат я поне с половин метар...
27
1
 
13
 
! Отговори
рендовалняджия преди 6 години
ех ние дърводелците и бичкиджиите ког ще се уредим с такова гадженце!!!
26
1
 
4
 
! Отговори
до Стамат преди 6 години
Нещо спрямо шлосерите ли имаш? :)
25
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом е богат Мара в началото винаги храни респект и уважение към семейството му.Явно така е посъветвана от мама.
24
3
 
5
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
Господа шлосери, нямате шанс!
23
0
 
12
 
! Отговори
ДОБЪР ГУМЕН ХОЙ преди 6 години
До Жалки хейтъри.............А ТРЯБВА ЛИ ДА ХАРЕСВАМЕ ГУМЕНИ ...ЖУЖЕТА??????????? ЩОМ И НА ДЕБЕЛОТО ГУЩЕРЧЕ МУ ПИСНА ........НЕЗНАМ КОЛКО СМЕ .......ХЕЙТЪРИ !!!!!!!???????????
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
MNOGO GROZNA ROMLYANKA.
21
18
 
3
 
! Отговори
Жалки хейтъри преди 6 години
На изписалите се до тук хейтъри, явно жените им са над 1.80см високи и над 100 кила и за това нещо, което не можеш да имаш трябва да го плюеш(основна теза на хейтърите) или пък другия вариант е - след прайда пак няма какво да правят и са седнали да пишат тук...Жалки комплексарчета!
20
1
 
23
 
! Отговори
ОТВАРАЧКА СЛИВОВА преди 6 години
КАКВО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТОВА ..........ГУМЕНО ДЖУ.Д.ЖЕ ??????????????
19
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ФотошопНе е фотошоп а перспектива на снимане и висок ток... вие тоз фотошоп за нищо го нямате.
18
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БРАВО НА МАРИЯ БЪРЗА РАЗДЯЛА ПАК С ЛЮБОВ НЕ КАТО МЕЙЗАРКАТА ОТ ВАРНА.
17
4
 
32
 
! Отговори
МОЛЯ.... преди 6 години
МОЛЯ ВИ СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ТАЗИ И ПОДОБНИ НА НЕЯ ДАВАТЕ Я ЗА ПРИМЕР НА МЛАДИТЕ?? НО ЗА КАКЪВ ПРИМЕР САМО НЕ РАЗБИРАМ КАТО ГЛЕДАМ КАКВА СНИМКА СТЕ СЛОЖИЛИ ЧЕ И НАПИСАНОТО ЗА НЕЯ - ТЕ СЕГАШНИТЕ УЧЕНИЦИ ЗАТОВА НЕЗНАЯТ КОИ СА БГ.ПИСАТЕЛИ И ПРОИЗВЕДЕНИЯТА ИМ НО СИГУРНО ЗНАЯТ КОЯ Е МАРИЯ И КОЛЕЖКИТЕ И
16
1
 
47
 
! Отговори
Винету преди 6 години
омъжила се по любов ...аве альоооооооооооо селското джудже ...тая й харесва докато й плющят трътката да й набиват пачки в тиквата
15
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-скоро нов клиент си е намерила
14
0
 
22
 
! Отговори
Важен преди 6 години
Нова тръпка или нова пъпка?