Рут за селските претенции и селските епитети

Певицата в рубриката "Бедствие на седмицата" на Tialoto.bg
18 юни 2017 13:06, Александър Попов
157
Рут за селските претенции и селските епитети
Снимка: Facebook

Първата дама на България Десислава Радева разгневи голяма част от българите със статус във Facebook, в който по някакъв непонятен начин навърза котката си, СПИН и гей парада. Това даде повод на певицата Рут Колева отново да напомни за себе си, а езикът ѝ не се различава много по тъпотия от статуса на президентшата.

Още по темата

И двете, разбира се, имат право да изкажат своето мнение, но определено да сравняваш съпругата на президента с мотика говори за селски привкус.

"Първа дама? По-скоро първа мотика. Глупава госпожо, защо не ги пуснахте тия коментарчета след срещата на НАТО, докато се снимахте със съпруга на министър-председателя на Люксембург – Готие Дестене, а?“, попита Рут (Готие Дестене е съпруг на министър-председателя Ксавие Бетел).

"Само когато е изгодно, явно. Хомофобията не се толерира на местата, където искате да се покажете със скъпите си рокли и селските си претенции. Или може би ви е яд, че не са ви дали достатъчно внимание?“, продължава хапливо певицата.

Основният призив на организиращите гей парада е за толерантност. Рут Колева беше част от този парад, но видимо толерантността при нея трябва да е еднопосочна.

Факт е, че Радева няма право на подобни статуси заради позицията си на първа дама, но когато пишеш за селски претенции със селски епитети с какво си по-различен? Или когато имаш отчаяна нужда да си в медиите нищо няма значение?

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари