Писмо на Тупак до Мадона отива на търг

В него още изпълнителят се извинява на попзвездата
7 юли 2017 18:55, Петя Славова
1
Писмо на Тупак до Мадона отива на търг
Източник: Reuters

 Писмо, което Тупак Шакур пише в затвора до Мадона с причините да се разделят, ще бъде изложено на търг в сайта „Gotta Have Rock and Roll“, предаде агенция ЮПИ.

Причините се оказват на расова основа.„Ако те видят с черен мъж, няма да навреди на кариерата ти – дори ще те представи в очите на другите като по-отворена и вълнуваща“, пише рапърът и добавя, че за него обаче връзката им означава „да разочаровам половината от хората, които са ме направили такъв какъвто съм“.

„Никога не съм искал да те нараня“, допълва той. Писмото е с дата 15 януари 1995 г., 4:30 часа, и е от времето, когато Тупак излежава присъда за сексуално насилие.

В него още изпълнителят се извинява на Мадона, моли я да останат приятели и й отправя няколко зловещи послания.„Предлагам ти приятелството си още веднъж, по-силно и целенасочено. Ако все още имаш интерес, бих искал допълнително да го обсъдим, но някои от нещата не търпят отлагане. Принуден съм да ти кажа. . . в случай, че нещо ми се случи.

Моля те, бъди внимателна, Мадона. Не всеки е толкова честен, колкото изглежда. Има и такива, чиито сърца кървят от завист и злоба. Те няма да се поколебаят да те наранят!“, пише той. Тупак Шакур умира на 13 септември 1996 г., след като е застрелян в Лас Вегас. Търгът ще бъде от 19 до 28 юли.

Повече новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: МадонаТупак
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега само да не направите филм "Черните могат да пишат".