Риана – сексапил в дръзка червена рокля

Певицата едва удържаше гърдите си в деколтето
25 юли 2017 23:00, Криси Табачка
13
Риана – сексапил в дръзка червена рокля
Източник: Splash

Риана винаги е обичала изненадващите и дръзки визии за червения килим, а най-честият ѝ избор на дизайнер и модна къща е Giambattista Valli.

За пореден път певицата демонстрира любовта си към големите неща и се появи на премиерата на филма на Люк Бесон "Валериан и градът на хилядите планети" в сексапилна и много дръзка рокля.

Червеният модел е дело на колекцията висша мода на Giambattista Valli за есен-зима 2017, а Риана едва удържаше гърдите си в деколтето.

Ниските рамена разкриваха прелестите на красавицата, а разкрояването от талията на роклята стига до такива размери, че много от феновете се чудят точно колко плат е използван за този тоалет.

Обемна и с акцент върху деколтето, роклята прикова всички погледи на събитието върху Риана.

Повече новини за звезди може да намерите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това нищо не е...... аз като видя в Инстаграма или фейса поредната снимка на Кристиан Костов, особено онези които ги разпространява между фенове, ми идва да повърна..... То от това момче певец не става, ама бъдещ порно - актьор със сигурност!!! Боже, много евтино ниво поведение, какво му харесват тези тинейджърки???? Той като се плези, все едно си показва....... срам ме е да го гледам направо :( Супер възмутително и грозно!! Кой ни го натресе този руски пройдоха, дето няма грам харизма и талант.... леле не е истина!
4
6
 
30
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Ако тази снимка очаквате да излъчва сексапил,сигурно сте крави.
3
5
 
20
 
! Отговори
майтап ли е преди 6 години
Кое му е сексито?
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наде, ти всяка новина ли коментираш ***? Да не би да си тролясала срещу заплащане?Отвратително е от твоя страна по цял ден да киснеш по сайтовете.
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мииии... ще му кажа.