Смее ли се, плаче ли... Мегз катастрофира, първо се снима

Дизайнерката претърпя инцидент, отметна коса и се засне
26 юли 2017 13:30, Криси Табачка
83

Какво правите, когато претърпите катастрофа? Видео, разбира се!

Миглена Каканашева, по-известна като Мегз, бе ударена, по нейни твърдения, от ТИР "с голяма скорост", докато чака Пътна помощ в София.

Дизайнерката публикува няколко видеа, в които можем да проследим хронологично събитията. Първоначално, брюнетката започва с кадри на таблото на автомобила си, на което се вижда авариен режим.

"Не знам какво направих", споделя тя през смях, докато разказва как пътува към фризьор, за да покаже на всички жени как точно постига този цвят на косата.

Интересното от видеото е, че Мегз е спряла на пътното платно, в крайна дясна лента, но не е включила аварийни светлини... а само десен мигач.

Вероятно това е вид загадка за всички участници в движението, които да отгатнат какво точно прави една спряла кола с десен мигач на шосе. В крайна сметка, не сме безгрешни, но сме истински.

Докато чака "помощ", брюнетката забелязва катастрофа в локалното платно и отделя няколко кадъра слава и на нея.

Следващото видео, обаче, дръзко променя настроението.

Миглена Каканашева, издаваща звуци средно между плач и смях, почти без промяна на изражението си, обяснява през хълцане как огромен ТИР просто така я отнесъл.

Според твърдения на брюнетката, "предната част на колата я няма", а обвиненията са за хората, които карат "така".

Някъде там, между подсмърчането и доказването, че трепери, Мегз намира време да отметне косата си, защото в крайна сметка, дори и да не стигнеш до фризьор, важното е да изглеждаш добре... дори и ако ТИР те отнесе.

Любопитни са коментарите под видеата, в които много твърдят, че са минали покрай дизайнерката и нейното спиране "на средата" е съвсем логично да предизвика катастрофа. Някои дори дават детайли за още поне две коли, които поради по-високата разрешена скорост в този участък, също са били напът да я ударят. Разбира се, не липсваха и нейни защитници, които да обвинят всички, подиграващи се на Мегз в ролята на страдаща девойка.

В крайна сметка, момичето иска да покаже, че е нежна душа, да сподели мъката с феновете, да покаже, че е способна да изглежда по един и същи начин, без емоция на лицето си, независимо от обстоятелствата.

Загрижена дама дори отправи съвет към дизайнерката да отиде на специалист зъболекар, който да оправи проблема със захапката й. Това, разбира се, без да се подиграва – просто племенницата имала същия проблем и вече се знае как се решава.

Видеата можете да видите тук:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
10
 
! Отговори
Варненец преди 6 години
До кога ще слушаме за това ФЪФЛЕЩО НЕДОРАЗОМЕНИЕ???? Много противно същество с първи признаци на ШИЗОФРЕНИЯ!!!!
58
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се смее ли човек да плаче ли,че медийте пробутват едно фъфлещо недоразумение?
57
0
 
21
 
! Отговори
ко каза, ко? преди 6 години
Не разбирам защо постовете от нечий фейсбук профил трябва да бъдат отразявани като новини в уж сериозни медии... Толкова е спрял светът явно, че е съвсем резонно да преразкажем видео, в което някакво недоразумение неадекватничи.
56
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шофьорската и книжка купена ли е??? За колата е ясно че е.
55
0
 
21
 
! Отговори
медийте пробутват преди 6 години
Фъфлещо джукесто недоразумение...е нема нужда.
54
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, че не се споменава кои са от семейството й. Не знам къфффф присмех ще отнесат. Добри хора, вие роднините! Покрийте се дълбоко и НИКОГА ама НИКОГА не казвайте, че имате нещо общо с това нещо... Срам! Срам! И вие от новините! Бравос! Показахте част от елИта! Ако това е елит! .... Да ви....и елита и доматите.... Краставиците ... И тия като тая дето ги клатят! Подпис! АндреЙшко
53
1
 
17
 
! Отговори
ИДЕ МИ ДА СЕ ГРЪМНА преди 6 години
НЕ Е ДОБРЕ ТОВА МОМИЧЕ, НЯМА ЛИ НЯКОЙ НЕЙН БЛИЗЪК КОЙТО ДА И ГО КАЖЕ
52
0
 
7
 
! Отговори
Website преди 6 години
Дайте да и видя сайта на тази бръкма. Може да е хакна и да развеем знамето на Идил на първа страница.
51
0
 
15
 
! Отговори
А преди 6 години
Абе... какво гледах току що??? Бахмааму О.о И вие ли видяхте същото?
50
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей това изпълва изцяло смисълът на думата "гротеска"...е, ако не се случваше в България където вече си е поведенческа норма...
49
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
след мис тигрова, цецка клизмата .. сега и таянужно ли е да се обръща толкова внимание на всяка кукавица с нет и свободно време?!?
48
0
 
25
 
! Отговори
смс преди 6 години
Все едно гледам Амадор в щурите съседи
47
0
 
20
 
! Отговори
Опа преди 6 години
Нищо не разбрах от видеото...това "изкуствено моме", което за първи път го видам смееше ли се или плачеше?!?
46
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега за първи път чух за това девойче и надникнах в сайта й. Под "офис-дрехи" са посочени неща, които показват, че празноглавото нещо никога не влизало в офис и няма представа от протокол и делови гардероб. За нейно сведение, правилото е, колкото е по-млада една жена, толкова по-консервативно трябва да е деловото й облекло. Дължината на полите се скъсява с годините, а е абсолютно неприемливо да се ходи по дреха без ръкав. Ако ще навън да е 50 градуса, дамата никога не е по бос крак.
45
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бау, тя не се занимава с интелектуална дейност, явно просто има нюх към модата, може да шие, рисува си моделите на дрехите. Прави си ПР жената с това видео. Тя си е добре, тези, които цъкат на заглавието на статията да четат за нея, не са.
44
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Офсъ
43
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много грозна и изключително про*та! Резил, че такива хора са медийни личности.
42
1
 
29
 
! Отговори
ПУРЕДНЪТЪ НУВИНЪ! преди 6 години
Поредната "МИСКА", "ДИЗАЙНЕРКА", "ВОДЕЩА" и т.н. , които "ПРАВИ" новини с "УМЪ" си!Само не мога да разбера- явно са свършили смислените неща по този свят, че ни занимават с подобни простотии ала жълта преса!Но явно това е нивото на сайта! (дори не мога да го нарека информационен портал)
41
1
 
38
 
! Отговори
nina преди 6 години
Не знам тази Меглена колко успешна дизайнерка е,но има мега тъпо излъчване.
40
0
 
45
 
! Отговори
Г. преди 6 години
Според мен момичето има наистина сериозни психически проблеми и трябва да се види със спрециалист - като започнем от начина и на говорене, минем през изливането на скъпи щраусови яйца в тоалетната и стигнем до снимане на *** клипчета и то след катастрофа... Не съм съдник или перфектен човек, но има граници на нормално поведение, които това момиче определно преминава и най-тъжното е, че ни прави свидетели на всичките си недоразумения. Ако всичко това е някакъв п.р или реклама-много жалко.