Най-често срещаните грешки в обзавеждането, които хората със стил не допускат?

Те не залагат само на черно и бяло
Обновена: 9 авг 2017 14:14 | 9 авг 2017 13:37, Михаела Лазарова
6
Най-често срещаните грешки в обзавеждането, които хората със стил не допускат?
Снимка: pixabay

Казват, че стилът не може да се научи. Той не се копира, не се насажда изкуствено – човек просто се ражда с усет за красивото.

Стилът и вкусът важат не само за облеклото, но и за обзавеждането. Някои хора правят редица грешки в подредбата и декорацията на дома, които издават липсата на вкус.

Кои са най-често срещаните грешки в обзавеждането, които хората със стил не допускат?

Те не се страхуват от контраста

Хората без никакъв усет към стил и съчетания разчитат на предварително определени строги рамки. Само така ще са сигурни, че са на прав път, понеже сами не могат да преценят.

Най-често тези хора носят черни дрехи, защото знаят, че черното е винаги актуално и не може да се сгреши при съчетанието му с... черно. Същото важи за бялото, бежовото, пясъчните нюанси, кафявото. Хората без собствен вкус носят предимно именно тези цветове и се страхуват да експериментират.

Именно заради това и домовете им са обзаведени според определени скучни рамки.
Хората с вкус и стил от друга страна обаче не се страхуват от контраста. Знаят как да си играят с цветовете и провокативните нюанси и това е страхотно. В техния дом винаги има какво да ви изненада. А и енергията тече по-леко в обзаведени по този начин жилища.

Те не се съсредоточават върху телевизора като най-важна вещ

Ще познаете жилището на хората с вкус по това, че телевизорът не заема централно място. Той е просто вещ, необходимост, която дори не е задължителна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
младен преди 6 години
"Те не се съсредоточават върху телевизора като най-важна вещ"Тъй като обожавам да гледам дръпнати филми с перфектно качество и звук, точно върху ТВ-то и аудиото смятам да се съсредоча и да заемат централно място в хола."Той е просто вещ, необходимост, която дори не е задължителна."Само някой да помисли над следното изречение с взаимно изключващи се елементи.Нещо като "абе то е добро но за сметка на това е ефтино". Само пълен *** може да напише тази статия!.
5
1
 
3
 
! Отговори
Месалина преди 6 години
Олееее! Конкретно бежаво, кафяво, екрю и нюансите им са цветовете, които дори всичките да ги употребиш в интериора няма как да сгрешиш. Ако на техен фон сложиш само като акцент едни тъмно сини или *** завеси е едно, но да си нашариш дома, само и само да не те помислят за скучен е ..аси глупостта. Да не говорим за влиянието на определени цветове.
4
0
 
8
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
Ако пишман авторите прочетат малко специализирана литература, преди да пишат подобни статии, те ще научат, че най-изисканите домашни интериори в скъпите частни имения, най-често са издържани в различни нюанси на бежовото, светложълтото,в екрю, в някои типично "пясъчни" цветове.Хайде със здраве, и се учете, преди да давате акъл на останалите!
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И накрая един съвет, Михаелчице!Поинтересувай се колко учебни часа, посветени на естетиката и на стиловете, се отделят в елитните средни училища по света, а също и във висшите училища по специалностите, свързани с изкуството. Това се прави не само за да се развият природно дадените таланти на някои от учащтите, но и за да се НАУЧАТ останалите - да усвоят основните закони на естетиката и после да не пилеят време и средства за експериментите, които ти предлагаш!
2
0
 
4
 
! Отговори
Михаело! преди 6 години
Хайде да си сложиш един студент компрес на главата и след като ти се поохлади мозъкът, да се опиташ да си отговориш на въпроса колцина са българите, които имат такива финансови възможности, че да могат да си позволят да експериментират не с друго, а с обзавеждането на дома си!Лепи едни тапети, нему харесват, лепи други, после трети.Сменя няколко пъти и плочките в банята, като ги подбира такива, чеда са в контраст с тези на пода!После сменя няколко килима, сменя мебели500 000 лв ще стигнат ли?
1
0
 
5
 
! Отговори
Леле, Боже! преди 6 години
Наистина ли някой е получил хонорар, за да напише това "произведение"?!Значи, ако добре ти стоят пясъчните нюанси, бялото или черното, ти НЕ бива да носиш дрехи в тези цветове, защото може да те помислят за човек, който няма вроден "усет за красивото"! И кой може да си помисли това?Ами някой, който не само се е прежалил, за да прочете докрай тази "статия",но дори и е повярвал на написаното!И ако е повярвал, той се юрва "да експериментира", за да докаже, че е човек с "вроден усет за красивото"!