Катрин Хейгъл се бори с килограмите: Бавно и с любов

Актрисата разказва за проблемите си с отслабването
11 авг 2017 20:12, Петя Славова
3
Катрин Хейгъл се бори с килограмите: Бавно и с любов
Снимка: Facebook

Катрин Хейгъл разказа за борбата си с излишните килограми след раждането. Актрисата, която за първи път роди през декември миналата година си е обещала да възстанови фигурата си търпеливо и без да се ядосва за недостатъците си.

Звездата от "Позабременяла" и "Грозната истина", която стана майка преди осем месеца е напълняла с 22 кг по време на бременността. За това споделя самата 38-годишна актриса, която в своя блог, пише ok Magazine.

"Няма да лъжа никого, понякога страшно се паникьосвах, че няма да мога да се избавя от излишните килограми. Независимо от това, че се храних правилно и се разхождах, моето тегло продължаваше да се увеличава. В един момент, примерно към четвъртия месец се предадох и започнах да се вслушвам в нуждите на тялото си, в инстинктите си."

След като се роди малкият Джошуа, Катрин споделя, че се е разделила с първите 13 килограма и то само за 10 дни. Докторът й казал, че това е напълно нормално.

"Остатъкът не изчезна като с вълшебна пръчка. До този момент съм премахнала още 4.5 кг. Това не е лошо, защото си казах, че ще възстановявам фигурата си бавно и с любов и ще прощавам прекрасните недостатъци, с които украсих тялото си след раждането".

Вижте още за Катрин Хейгъл вTialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно има фобия от напълняване. Преди доста години четох нейно интервю ( сигурно още преди осиновените деца), че сигурно никога няма да роди, защото щяла да качи много килограми. Щом толкова я притеснява можеше да ползва сурогатна майка, не е като да няма възможност.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Общо взето ни е през... за проблемите й с отслабването.
1
3
 
4
 
! Отговори
Швейк преди 6 години
Много е добра за оплождане!