Не се спря: Ашли Греъм пак изпъчи задни части

Пищният модел по бански в секси фотосесия
11 авг 2017 21:21, Петя Славова
47
Не се спря: Ашли Греъм пак изпъчи задни части
Снимка: Instagram


Пищният модел Ашли Греъм отново показа форми като показа завидната си фигура в бански. Манекенката участва в непринудена фотосесия, която сподели на страницата си в Instagram.

Кадрите са част от кампанията "Бански за всички“.

29-годишната брюнетка се вмъкна в закачливи черни бикини, използвайки гъвкавостта на тялото си да съблазнява и украсявайки го с бижу на "Adventuress Kiev".

Вижте я в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: банскиАшли Греъм
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
2
 
! Отговори
Спасете кита!!! преди 6 години
Попитали бай Стамат:- Когато си на плаж как разбираш, че една жена е дебела?- Ами като видя активисти на Грийнпийс да я връщат обратно в морето.
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Не се спря: Ашли Греъм пак изпъчи задни части"Не ме занимавйте с глупости! Обадете се като изпъчи предни или долни.
38
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много яка мацка
37
1
 
6
 
! Отговори
шменти капели преди 6 години
...Ашли Греъм показа "завидната" си фигура...ама изгладена с фотошоп.
36
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пуснат ви снимка ка г** и веднага сте експерти по г****е. Пуснат ви снимка на ракета- пак сте експерти по ракети. Но най-лошото е, че винаги се нападате един друг. Усмихнете се бе хора.
35
1
 
1
 
! Отговори
Lan преди 6 години
Пак съм Минаващ,разбира се, че ще има всякакви хора...това е даже хубаво! Тезата ми не е да отхвърляме хората, смятам, че е абсолютно грозно да се използват разни епитети към друг човек, независимо как изглежда...Смятам за много вредна тази нова тенденция - и виждам как само за няколко години общественото мнение се промени, но не във вярната посока. Вместо просто да сме по-човечни и да разбираме другия, взе да става модерно да си пълен и дори затлъстял. (справка друг модел Тес Холидей)
34
0
 
1
 
! Отговори
Една преди 6 години
Още по-Аноминма,разбирам тезата ти - ти се чувстваш добре. НО сигурна ли си, че не би била още по-добре без килограмите...защото аз не съм! Точно за това не искам подобни "реклами". Едно е елементарно възпитание - да приемаш и да не обиждаш пълните хора (това форумците да вземат да го прочетат), друго е да се лансира подобен начин на живот - това е ужасно!
33
2
 
0
 
! Отговори
Една преди 6 години
Още по-Аноминма,Аз пък съдя само по себе си (защото в края на краищата аз съм си важна). Аз също спортувам при това доста и мога да правя всичко - и мост и шпагат, НО знам как можех без излишните килограми пози като "орел" не мога да ги направя - натрупванията пречат, не мога да се наведа до същото ниво, нито напред, нито настрани ...защото не е нужна само пластичност, нужно е и пространство. Килограмите ме ограничават. И издържам на натоварване много по-малко отколкото пак аз преди килата!
32
5
 
10
 
! Отговори
fff преди 6 години
Спрете се бе Ще повърна още рано рано Това на снимката е затлъстяло чудовище с ,,притрити до лилаво баджацииии Мечтата на араби и подобни .
31
5
 
8
 
! Отговори
Офф преди 6 години
До Анонимен-28 Не се прай на мъж, ***, дебелано жалка:))))))))подобни хипопотами никой мъж бе харесва!
30
4
 
2
 
! Отговори
жена преди 6 години
Това не е.....-това е злато!вие не знаете колко пари може да вади това чудо!
29
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ако не знаеш, по-закръглените хора са по-пластични(или поне по себе си съдя)."Вярно. Защо не се явиш на световно по фигурно пързаляне? С тази митична пластичност на закръглените хора, ще вземеш първото място, убеден съм. Как никой не се е сетил досега? А какви са тия кльощи в художествената гимнастика?!? Давай и там, разбий на пух и прах нашите Златни Момичета, покажи им как се прави.Извинете, но усещате ли се какви глупости дрънкате, за да "оправдаете" пред себе си теглото си? Няма нужда.
28
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Девойко, да Ви кажа, че и аз съм с 30 кг над нормата, ама стига с тия глупости с рискове за здравето."Питай който и да е нормален лекар(не хомеопати или друг вид баячки) за рисковете. Погледни статистиките за заболявания. Погледни средната продължителност на живота. С много погрешни представи си, моме.Колкото до пластичността ти - да се смея ли, да плача ли?Издържливостта - тя се придобива.Ще ти е много по-добре с нормално тегло!!!
27
1
 
9
 
! Отговори
Ердоган преди 6 години
Ухааа машалла, те това е големо жена.
26
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
в щатите се налага да лансират цоца моделите,защото всичката им храна е гмо и затлъстяването е неизбежно.жалко но факт.и ще става все по зле.
25
6
 
12
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
До Още по-Аноминмаплуваш ти .... в тлъстина и воняща пот плуваш когато си киснеш подутите крака в легена ....а диабетчето и кръвното не пречат нали
24
11
 
4
 
! Отговори
Още по-Аноминма преди 6 години
До Една И да ти се вярва и да не ти се вярва, фактът си е факт. Това са 30кг, отгоре, не 300. Мога да правя шпагат, "рало", "свещник". Ако не знаеш какво е това, виж в гоогле. Плувам 1км гръб в басейн без почивка след 3-то посещение. Ако не знаеш, по-закръглените хора са по-пластични(или поне по себе си съдя). Виждала съм доста вдървени "слаби", дето не могат и пръстите на крака да си докоснат. Всичко е психика и настройка все пак.
23
1
 
5
 
! Отговори
Пак съм Минаващ преди 6 години
До LanСъгласен съм и с твоето мнение. Но истината е някъде по средата. Докато свят светува, ще има и слаби, и закръглени, и дебели. А, да: Да не забравяме за анорексията и булимията.
22
2
 
14
 
! Отговори
Lan преди 6 години
Смея да твърдя, че тази нова тенденция е дори по-вредна от суперкльощавите манекенки! Вярно е, че и това е гадно и нездравословно и много млади момичета започваха безумни диети заради тази мoда, но обикновено след тийнейджърския си период им увираше главата и много рядко имаше някакви трайни последствия! Едни 10 + кг. обаче се свалят много трудно, а се постигат лесно и без особени усилия...Можем да си отгледаме цяло поколение дебели хора заради тази идиотска мoда!
21
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съгласен с по- долу пишещите, но неприятното и дтазнещо е, че лансират ей такива слонове, като модел за подражание едва ли не. И на малките това им дай.