В дома на актрисата Аманда Сейфрид

Предпочита стил кънтри, когато иска да е далеч от Холивуд
12 авг 2017 15:56, Екип на Tialoto.bg
0
В дома на актрисата Аманда Сейфрид
Снимка: Elle

Катскилските планини в долината на Хъдсън са предпочитано място за отдих на жителите на Ню Йорк. Именно тук, сред хълмовете, покрити със зеленина, избира извънградския си дом и Аманда Сейфрид.

Обикновено мигът, в който дизайнера приключва работата си над интериора, и показва на клиента си резултата, прилича на шоу на Бродуей.

Вратите се разтварят - та–дам! Пред очите на домакина се разкрива приказа гледка. Е, когато дизайнерът Сара Замес представя на Аманда Сейфрид новият й дом, нещата са доста различни.

Къщата била напълно годна за живеене, но интериорът не можел да се нарече завършен. Освен това половината от заплануваните ремонтни дейности дори не били започнали.

Сейфрид искала обстановката в дома й да се създава постепенно, в процеса на живеене в къщата.

"Помолих Сара да създаде за мен нещо подобно на платно, на което аз постепенно да поставям слой след слой – предмети на изкуството, текстил, декорации, или неща, които сама изработвам. Аз плета на една кука, знаехте ли това", разказва с усмивка пред ELLE Decoration актрисата.

Независимо от звездния си статус, Аманда е съвършено равнодушна към светския блясък, затова и за извънградския си дом избира стил кънтри.

"Обичам, когато в дома преобладава дървото, кошниците също са прекрасен акцент, обичам леко изхабените повърхности и атмосферата на отиващото си време", споделя Сейфрид.

Домът, който тя купува е много стар – постройката е от 1920 г. На дизайнера Сара Замес й се наложило доста да се потруди, за да го адаптира към условията на съвременния живот.

От три малки стаи направила две просторни спални. Увеличила броя на прозорците, особено на мансардните. Таванът на втория етаж бил преструктуриран така, че да се виждат гредите. В спалните и баните към тях било сложено подово отопление. Ненужна постройка близо до къщата пък била преустроена като къща за гости. Голяма част от мебелите са винтидж, закупени от търгове или чрез e-bay.

"Всеки път, когато посетя Аманда, виждам как тя вдъхва нов живот на този дом, допълвайки към интериора интересни детайли", казва Сара.

Всеки път, когато ангажиментите й позволяват, тя си отдъхва тук, от суетата на Холивуд, със съпруга си, тяхната малка дъщеря и любимите им кучета.

Вижте дома на Аманда Сейфрид в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари