Габи или Анастейша – пее или лъже? Загадка!

Певицата се дегизира и спретна шегичка в шведско шоу
31 авг 2017 10:37,
10

Шегичките и триковете не са чужди и на поп звездите. Една такава шегичка си спретна и Анастейша, която се яви в шведския риалити формат за певци "Idol".

"Бях в Стокхолм, когато реших просто така да отида на кастинга за шоуто", написа в Instagram Анастейша.

Певицата се беше дегизирала като Габи и подготви за журито шведска песен, за да покаже уважението си към домакините. После изпя и своята собствена "I'm outta love", но нито един от журито не разпозна звездата.

"Много си талантлива, но не можеш да пееш. Напомняш по глас Анастейша, но си твърде притеснителна", обясни на "Габи" Киши Томита от журито.

В крайна сметка тя се разкрива пред журито и им доказва - Анастейша наистина е само една.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: ШвецияАнастейшажуриIdol
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
абсолютно преди 6 години
До гаден преписвачИ Чарли Чаплин се явил на кастинг за имитатори на себе си,и се класирал...седми!:))))
9
1
 
3
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Оценката естествено е субективна, защото самото изкуство е такова!На мен ми се драйфа от чалга, но това не пречи на 90% от населението на България да и се кефи с подрусване и припяване!Освен субективно се оценява и комплексно - диапазон, техника на пеене, харизма, сценично поведение, стаиллинг. Анастейша като играе свита селска кифла, няма как да се оцени талантът и обективно! Шегичката иначе си е добра !А Кристиян си пее!Има и техника,и глас,и чар! Много популярни изпълнители имат по-малко!
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е доказателство, че повечето така наречени звезди са медийно наложени.. Преспали с един два продуцента и хоп, вече са известни! Без значение в каква сфера..
7
1
 
9
 
! Отговори
гаден преписвач преди 6 години
Помня на времето като преписвах по литература от известни литературни критици и анализатори, как учителката ми/им пишеше 4-ки, с различки коментари под оценката.. хахахахахха
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Офф какво пак хванахте темата за тоя Кристиан? Момчето е опортюнист (няма нищо лошо в това) и се опитва да пробие с каквото може. Незнам защо хората се палят или екзалтират дали е българин или руснак и коя държава представял в някакъв конкурс който отдавна се доказал че има повече общо с политиката, отколкото с музиката. Нито аз, нито семейството ми, нито приятелите и познатите ми се чувстваме "представени" от това момче или от който и да е друг човек в подобен псевдо музикален формат
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Клеветата не знаеш ли, че е престъпление? Кристиан преди Х Фактор е бил втори в певческо риалити в Русия (148 милиона население) и има на Евровизия една от най-високите оценки в цялата и история, и от журито, и от публиката. Къде има връзки? В телевизията на Норвегия, която му даде 12 точки? Прочети му коментарите под видеата от хора от куп страни, да видиш колко е нехаризматичен и как не може да пее. Като не ти харесва, не ти харесва, ама без клевети без логика и доказателства.
4
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Много си талантлива, но не можеш да пееш" ??Тогава в какво е била талантлива??! LolИначе случаят е показателен че журито на тези реалити за таланти като цяло, преценява напълно субективно или направо е купено! Като например режисирания възторг на нашата Саня Армутлиева към Кристиан Костов в Х фактор, след като и за нетренирано ухо е очевидно, че това момче няма НИКАКЪВ глас, нито харизма, нито данни за певец, а само яки връзки и пари.А и е изпечен тарикат, лъжец!
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Анастейша им доказа, че може да пее, а д. кошница се направи на големия експерт и стана за смях.
2
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доказателство, че в тея журита има само бездарници.
1
0
 
32
 
! Отговори
Талант преди 6 години
А моАм ли да се "дегизирам" , като Валери Божинов , и да ходя на "кастинг" за футболист в някой средностатистически Китайски клуб за "скромна" заплатка от поне 40 000 евро на седмица ?!?! ... Мисля , че разликата няма да е голяма ;) ...... Или ще ме пратят за барман в чалготека да кандидатствам направо ?!?! .......... ;)