Арест за сина на Кали! 300 лева за среднощна разходка!

17-годишният Георги бил навън с приятели, около 22:30 ч.
5 сеп 2017 09:45,
104
Арест за сина на Кали! 300 лева за среднощна разходка!
Кали със сина си Георги. Снимка: Facebook

Най-големият син на фолкпевицата Кали - Георги, е бил арестуван, защото е навън с приятели след 22 ч. На 17-годишния младеж е бил съставен акт и след това е бил освободен от патрулиращите полицаи.

"Случаят е много нелеп! Моят син се разхожда лятно време около 22:30 ч. по софийските улици. Той е с негови приятели, които са пълнолетни. Самият той е на 17 години. Спира го родната полиция и ми правят акт за 300 лева, че след 22 ч. детето ми е навън. В същото време на Слънчака 14-годишни в 4 ч. сутринта чертаят линии и шмъркат. Няма кой да ги контролира. Май трябва да ходя до кабинета на Бойко и да се разправям!", коментира емоционално пред "България Днес" Кали.

Изпълнителката е силно възмутена, че органите на реда не се занимават с истински важните проблеми, а санкциите ги отнасят хора без сериозни провинения.

"Където има концентрирани полицаи, гледат да събират пари по най-бруталния и тъпанарски начин. Така пълнят държавната хазна. Или ще има ред и закон в тази държава, или ще оставят хора да дишат свободно", каза още фолкпевицата.

Кали за разказа за друга любопитна нейна среща с полицията, която описва като изключително нелепа.

"Една вечер се прибирам от участие и е 4 ч. сутринта. Трябва да мина буквално 3 м по забранена улица, за да си вляза в гаража. Отнякъде пристига патрулка и ме наказва, че съм влязла в насрещното. Трябва ли за 3 м да въртя в целия квартал? Това е ли най-голямото нарушение на света", ядосва се изпълнителката.

Тя пресъздаде диалога, който провела с униформените:

- Какъв е проблемът?
- Ами, ти си в нарушение.
- А какво точно ви наруших?
- Еми, ако излезе някое дете.
- Вие сериозни ли сте? В 4 ч. сутринта да има дете на улицата? Някъде някой в този час кара мъртвопиян и ще убие човек. Някъде някой изнасилва друг човек. А вие се занимавате с мен.

Кали е категорична, че подобни случки са й дошли в повече и иска да има някаква радикална промяна.

"САЩ е полицейска държава, но трябва да сме като тях. Да се оправят първо проблемите с истински сериозните неща, а след това да се дерат хората за дреболии", предлага изпълнителката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
0
 
! Отговори
Месалина преди 6 години
Кали, аре свий перките, щото ако си просиш радикална промяна, то трябва да се почне първо от вас и вашия порно жанр, да се зачеркнат от лицето на земята! Някой ви настъпи и оревахте света, а че олигофренихте що народ нищо не казвате! Отиде веднъж в САЩ и много ти разбра акъла от живота там. Ама там щяха да те скъсат от глоби, че и наровете щеше да търкаш с тези нищо и никакви 3м в забранена улица, пушенето на обществени места и непристойно поведение!
92
0
 
0
 
! Отговори
Сюрреалист преди 6 години
До нереалистИ кои са важните неща? Да не споменаваме, че от "НЕ"важни неща децата са с унищожена ценностна система. Стрелят се, колят се, изнасилват се, друсат се. Зарани "НЕ"важни неща.
91
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ние какво да кажем като полицията в повечето случаи дори и не изчаква светофатитее ами си пуска сирената и тръгват като са полицаи и за тях има законии. Да бе дане говорим за полицията все едно те не си пускат малулетните деца навън след 22:30 вечерта аз лично имам случаи
90
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Права е Кали, вместо да се заемат с истинските проблеми и нарушители, тръгнали да се правят на мъже за нищо. Както казва Карбовски бългсрският полицай не гледа да помогне, а гледа да те преебе...
89
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кали не ги слушаи само така и главата гордо горе,аи ние не сме в сащ а в българия
88
2
 
5
 
! Отговори
qwer преди 6 години
МОСАТ, много про'сто българско същество си, ти прочете ли статията или си от ливадните чалга мишки които дори не знаят защо съществуват ?
87
7
 
3
 
! Отговори
МОСАТ преди 6 години
Защо плюете с такава злоба, нямате ли капка възпитание и достойнство? Какво като чалга-звезда, да се остави да я тъпчат ли? Никаква аванта, само така.
86
3
 
15
 
! Отговори
Рома преди 6 години
Здравейте Кали,извинявам се че не се обръщам към вас с името Ви.Просто не го знам, а и не ме интересува.Ако говорим за правила и закони, те са за всички и по всяко време.Този лаф,крадеца вика дръжте крадеца е точно за Вас.Това че сте известна чалгарка не Ви поставя над правилата и закона.А колкото до Бойко Борисов, може би ще му е приятно да поплачете на рамото му.
85
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на полицаите! Браво на журналистите! Вие сте си безпристрастни, ние довършихме статията!
84
7
 
41
 
! Отговори
Будала преди 6 години
Верно ли пише в Закона за движение по пътищата, че в малките часове на денонощието знаците не важат? Или знаците не важат за чалгарки и мутри? Мухаааа! Чалга отвсякъде! Бегай при ББ. Може да се уредиш да играеш карти.
83
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коя е тая и кой изобщо е сина и?
82
2
 
25
 
! Отговори
Варан преди 6 години
Само със силна армия и полиция ще има респект в държавата.Но...никой от управляващите не иска ред, защото са мутри и са зависими от колегите си.
81
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полицаите работят избирателно или са го нарочили в Слънчака не смеят да дишат щото ще дойде тати мутра и ще им направи главите меки меки права е Кали всеки втори след 12 когото срещна е малолетен но за арест досега не бях чувал
80
1
 
17
 
! Отговори
Mariec преди 6 години
Вижте бре хора,аз също не харесвам чалгата,нито отворковците,но ако мислим безпристрасто,щом закона е за всички,то е и за "слънчака".всеки прави дребни нарушения.проблема не е в глобата-възпитателно е.проблема е в тези над закона,за които глобата не е проблем и това чувство за безнаказаност дразни останалите.
79
8
 
66
 
! Отговори
nas преди 6 години
типично по български- хем виновни хем мрънкаме с оправдания че видиш ли този и онзи също нарушавали правилата, че видиш ли даже повече от мен....
78
12
 
54
 
! Отговори
баси наглостта преди 6 години
Да, случая е нелеп, че само 300 лв е глобата. Трябваше да е спрямо доходите. И тази да не ми обяснява на Слънчака какво било!
77
4
 
24
 
! Отговори
слагай я преди 6 години
на суджука и на ***
76
7
 
47
 
! Отговори
селчо преди 6 години
Какво реве тая, трима бивши съпрузи,все един ще плати
75
6
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"- Вие сериозни ли сте? В 4 ч. сутринта да има дете на улицата?"-Еми да бе Кали,твоето дете може да е на улицата в 4 сутринта без проблем според теб:)
74
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много ме съмнява, че прсто така са му писали акта. Нали е бил сред пълнолетни? Т.е. те отговарят за него. Принципно трябва една бележка като пълномощно, но и да се беше обадил на мааааамииии пак става. Абе, лигавник, кажи си направо, че си наглял пред куките! Пак се е отървал, че ги е мързяло, иначе мааааамииии щеше да те подбира от пру-то.