Джоли – за живота след развода: Станах по-силна!

Актрисата - откровена за случилото й се през изминалата година
14 сеп 2017 18:33, Петя Славова
4
Джоли – за живота след развода: Станах по-силна!
Снимка: сп. People

Анджелина Джоли подаде молба за развод с Брад Пит през септември 2016 г. и веднага усети силата на медийното внимание, въпреки че се опитваше да се уедини с децата си в изолирания си дом в закрит район на Лос Анджелис.

Първи стъпки в излизане от уединението си тя направи това лято с промотирането на режисьорския си проект "Те убиха баща ми". А тази есен се очаква Анджи да започне да посещава и официални мероприятия и да дава интервюта.

Пред People звездата сподели и за своето емоционално състояние, свързано с развода й и как това събитие промени живота й, както и този на децата.

"Имах възходи и падения. Смятам, че станах по-силна. Всеки преживява трудни периоди, но ако си майка, ти първо си отговорна за децата. Моите деца сега навлизат в периода на възрастните и всичко останало за мен е на второ място".

Анджи наистина се старае да е до наследниците си – 16-годишният Мадокс, 13-годишният Пакс, 12-годишната Захара, 11-годишната Шайло и 9-годишните близнаци Вивиан и Нокс.

Вижте още за Анджелина Джоли в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как не ви се откъсна от сърцето да напишете поне веднъж за някоя наша голяма актриса. Все ни давите с помия за едни и същи ч.у.ч.е.л.а от фалшиви мувита, клонящи към анимация.Като си отиде Гинка Станчева например, ще се сетите, че ние сме имали стойностно кино.
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да им имам проблемите
1
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да вие все ставате по силни и все преебаватте семейства. Банални вече .