Айляка първи напусна "Фермата", Ласкин също аут

Ергенът Яни надделя категорично в първия дуел
18 сеп 2017 13:22, Александър Попов
19
Айляка първи напусна "Фермата", Ласкин също аут
Снимка: Фермата

Ексцентричният ерген Яни от с. Козлец надви по категоричен начин Тома Айляка в първия дуел от новия сезон на "Фермата".

Като втори дуелист Тома имаше право да определи колко точки носи всяка битка. Бургазлията определи  въпросите от Алманаха, които тази година са на историческа тематика, като най-слабото си място и даде приоритет на силовите игри. Оказа се, че физическата подготовка на 46-годишния Тома не може да се мери с тази на 29-годишния фермер.

Яни победи категорично във всички изпитания и спечели с 10:0. Той прие загубата спортсменски и благодари на всички.

Тома Талепов, който държи бар на плажа, призна за превъзходството на опонента си като се оправда, че той въобще не се е готвил физически за формата.

По време на първия дуел за елиминации в трети сезон актьорът Иван Ласкин също обяви своето решение да напусне шоуто. Още в първите дни след влизането му във фермата той получи стомашно-чревно неразположение и прекара няколко дни под лекарско наблюдение.

"Причините да се откажа от това прекрасно начинание са две. Проблемът, който видяхте, ми се отрази доста зле, но както казва медицината - всичко е в лекарството. Сега взимам лекарство и съм добре. Втората причина, това е любовта към моето семейство, което аз не можах да прежаля, че ще липсва толкова време от мен. Вие сте прекрасен колектив, защото сте много жизнерадостни и градивни. Смятам, че това ще е най-успешното издание, а аз съжалявам откровено, че няма да продължа", заяви Ласкин на прощаване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
16
 
! Отговори
Пич преди 6 години
"Още в първите дни след влизането му във фермата той получи стомашно-чревно неразположение и прекара няколко дни под лекарско наблюдение."Охххх, големият мъж с голямото самочувствие. Подви опашка още в началото. Взе паричките и хайде беж да го няма. Хайде отивай да те гушка *** ти, егати е досадния тип. Направо не мога да го гледам, на всичко отгоре и е злобен и завистлив.
9
5
 
8
 
! Отговори
Факиро преди 6 години
До Киро: Има Кире, и още как има кой да ги гледа! Целия електорат дето редовно си дава левчетата на Американско Бинго, Бингомания, Талончета на късмета и скреч-тикети с надеждата, че "ша спИчели" гледа и Биг Брадър, и Фермата, та пушек се вдига! Сега Фермата и Бих Брадър се посдърпали малко за това кой да вземе Митьо Очите като специален гост!
8
6
 
12
 
! Отговори
Киро преди 6 години
И на вас ли ви платиха бре, да ни заливате с тая пyмия "Фермата"! Няма нормални хора да гледат такива слаби поп-фолк продукции! Аман!
7
1
 
7
 
! Отговори
До 6 преди 6 години
Сигурно искаше да кажеш (па)Ласкин
6
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ласкин,добър или лош,все пак е направил нещо и е известен. Макар и преди доста години,изигра много добре ролята си във "Васко да Гама от село Рупча"Кои са другите обаче и защо е нужно да се пише за някакви анонимници в сайт имаш претенции да е национален?
5
0
 
19
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Ех адаш адаш, пуста пукница те направи долна утре*ка!
4
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
на ВодоЛаскин не му издържА жичката ..
3
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурно са спрели пиенето на Ласкин и той ще не ще трябва да си тръгне, не може да остане на сухо и за 3 дена
2
2
 
26
 
! Отговори
ОТВРЪТЕН преди 6 години
Айляка да си гледа айляка !! Такива плазмалгонии ,има хиляди в България , но явно тези реалита ги харесват ,защото колегите му цъкатат смс-си
1
1
 
25
 
! Отговори
Местан преди 6 години
Е и? Местя!