Венета реве: Безпаричие ме срина психически и физически

2016-та беше един ад за мен, заяви тв водещата
18 сеп 2017 09:23, Александър Попов
91
Венета реве: Безпаричие ме срина психически и физически
Кадър: Папараци

Венета Райкова дебютира като водеща през новия сезон на "Папараци" със своя изповед. Блондинката разказа за трудната й 2016-та година, която определи като ад.

Венета се оплака как не й били платени заплати за близо 50 000 лв., а в същия период съдът постанови да плати и 30 000 лв. на водещия на bTV Юксел Кадриев. Тв водещата призна, че се е сринала и няколко месеца била на хапчета.

Не можа да обясни дали е било депресия или паник атаки, но дори на рождения си ден не могла да стане от леглото.

"Аз съм силен човек и мислех, че депресията е нещо като униване, да бъдеш без настроение. Представях си депресирания човек като едно мрънкало. Истината обаче беше, че тялото ми отказа и не можеш да се справиш. Дават ти едни хапчета да пиеш, които те скапват. Получава се един омагьосан кръг. Много хора казват в такива случай "стегни се!". Ама как да се стегнеш, вие ти се свят, нищо не можеш да направиш. И пак започва потъването", разказа през сълзи Венета.

Няколко месеца Райкова била на хапчета, като през това време ги спирала на своя глава, заради страничните ефекти.

Най-големите й притесния били да не се разпадне семейството й в този труден и без пари период.

"Страх ме беше Тихомир и детето да не ме упрекнат, за радост не се получи. Мислех си и за смъртта, но човек трябва да знае, че винаги има изход. Сигурно много хора са изпадали в моята ситуация, искам да им кажа, че всеки може да се изправи. Има Господ, който помага на всеки един от нас", смята Венета Райкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голяма лисана е.Бас дуржа,че шмекерува с тази изповед.Я кво да кажат онези - с по 450лв. заплата и тези - с по 300лв. пенсия?
79
1
 
3
 
! Отговори
Eli преди 6 години
Как да работи по специалността си като не е като да се фръцкаш по телвизията, а се иска работа там
78
3
 
4
 
! Отговори
Ira преди 6 години
Нали написа книги през този период на "паник атаки". Как ги написа и представи, като не можела да става от леглото? И още, докторът е казал една диагноза, но по- важното е, какво е казала Оксана, специалистката по всичко Добре че дойде Оксана,иначе мрак и тъма на медицинския фронт.
77
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ох Милата Венетка, когато имаше пари едно време да ги беше инвестирала в нещо , защо не купи с тях имоти и сега да си взимаш наеми, а ги прахоса по ресторанти и скъпи почивки. Ревеш на собствената си глупост, никой не ти е виновен.
76
2
 
4
 
! Отговори
Ред сълзи, ред сопол преди 6 години
Тя не рева. Сълзите бяха изкуствени, очите и не се зачервиха дори. Измислена, режисирина драма. Изборът на Венета да води това предаване, както и тези парафинови сълзи и измислената драма, че от безпаричие и се завило свят баш на Разпети петък и не могла да мине под масата, всичко това е и голям провал на продуцентите Иван и Андрей.
75
1
 
9
 
! Отговори
Депресия преди 6 години
Мила ми Венето, ако на твое място беше жена загубила своите 40 лв. месечна социална помощ, щях да рева и аз. Депресията е гадно нещо. Аз също страдах от депресия. Правилно се казва - страдах, защото е истинско страдание. Но не защото изгубих пари, а защото загубих здравето си. На 20 години бях със заболяване на сърцето, впрочем 3 - аритмия, надкамерна тахикардия и ПМК. Не се депресирай за кинти.
74
0
 
16
 
! Отговори
Profumo преди 6 години
Евтиния, на медийния пазар за поувяхнали номера и чалъми. Хитра ***, за пред *** публика. Абе ей, хорица смотани, че такива тарикати съществуват благодарение на опростелите ви критерий за стойност. Ха мислете сега !
73
4
 
17
 
! Отговори
Див Селянин преди 6 години
Га яди кифтетата не рива, ся ревеш.
72
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Stiga reva kato vdovica za ...
71
5
 
14
 
! Отговори
Кореняк Софиянец преди 6 години
Всички селски к....ви се намърдаха в медийното пространство,да се върне жителство и да им конфискуват имотите
70
0
 
40
 
! Отговори
Амур преди 6 години
Като си свикнала с много пари така е Венетке.А питаш ли милиони хора по света как я карат без пари.Човек разбира много неща когато си ляга гладен.А и ти имаш мъж до себе си а какво да кажат самотните майки.Това трябва да ти е за урок за да разбереш как я карат обикновенните хора.Живота е училище и ти трябва да си вземеш урока.
69
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Г-жо Райкова,Знаете ли колко много хора има като Вас?За тези хора никой не знае.Някой са грабнали куфарите и са потеглили на дълъг път за да ст!пат на краката си!Това са силни хора!Не плачете, грабнете куфара и на гурбет.Няма срамна работа!
68
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами че то 90 % от целокупният български народ така живее *** венетке! Ти незнаеше ли? Гладна лягала ли си? А жадна? Щото аз съм лягал и гладен и жаден. Като нямаш пари това се случва! А ти за 50 000 ми говориш. Такива пари никой от обикновенте хора неможе и да сънува камо ли да притежава! Знаеш ли какво са 50 000 лв. за обикновеният редови гражданин? Това е мираж в пустиня виждала ли си мираж? Не си разбира се при теб всичко е наяве и наистина. А тези паник атаки са ти от белият прашец спри го!
67
1
 
23
 
! Отговори
Kuk преди 6 години
Takiva kato teb vode6ti na razni predavaniq kadeto nqmqt nikakav smisal vi se mnogo qdosvam. Hodite za po 2 4asa da drankate gluposti grim4eto vi grim dre6kite vidrehi kolko struva vsi4ko tova. Aide da te vidq za edim mesec po 8 4asa da si 6iva4ka za 400 lv. Togava 6te razbere6 kak jiveem nie po obiknovennite horica.Pikla.
66
6
 
37
 
! Отговори
ъх преди 6 години
Като й гледам процедурите по лицето - ботокси, филъри, вероятно и лифтинг, да вземе да го изостави този цирк с безпаричието. Тези неща без пари не стават. А ботоксът е и по няколко пъти в годината. Ама тъй е, един няма пари за хляб, друг за пластична операция примерно.
65
1
 
24
 
! Отговори
месара преди 6 години
венетке , върни се към старата професия да правиш *** под масите на тарикатите - и ще имаш пак парички ! голяма част от българите плачат от ниски доходи , вие ни занимавате с венета дълбокото гърло ........
64
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не реви Венето,сълзите ти може да са трогнали Иванчо и Андрешко но зрителите НЕ.Излишно предаване, излишна водеща.*** да работиш нещо реално полезно.Нали беше завършила право като Тоца Крокодилска.И двете се бутате на екран да сте,а защо не адвокатки?
63
3
 
13
 
! Отговори
AnoniA преди 6 години
Kakvo da kajem za horata koito izbqgahme v 4ujbina predi 7 godini zaradi zaplati ot po 380lv izvedohme decata porasnaha v 4ujdinite .A tq milata pla4e za ne isplateni zaplati i bila v depresiq a moite deca 3 meseca bqha v depresiq s nemski u4iteli i sau4enici.I az neznam zasto q imam taz bg televiziq i im gledam prostotiite .Momi4e na moeto semeistvo ne ni dstigaha za prehranata kamoli da platq deckata gradina na decata si v bg.Zasrami se golqma jena si.
62
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
80% от народа живее в недоимък, тази сега ли го разбра? А ние не плачем, не пием хапчета, издържаме. Живяла в разкош, сменили се времената, каквото за всички, такова и за нея.
61
3
 
31
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Напълно я разбирам , горкичката... На човек , свикнал да си играе с пари , като му намалеят финансите , изпада в криза ! Няма страшно Венетке , 80 % от честните , работещи хора в БГ оцеляват с минимални финанси !