Ужасът на звездите: Памела се страхува от огледала

Класацията за странни фобии държи Уди Алън. Коя ли е тя?
22 сеп 2017 19:30, Екип на Tialoto.bg
11
Ужасът на звездите: Памела се страхува от огледала
Източник: Reuters

Свикнали сме да виждаме звездите предимно под прожекторите, на червения килим, красиви и усмихнати. Но и те в обикновения живот страдат от различни фобии, някои от които са направо озадачаващи.

Памела Андерсън дълги години оглавяваше класациите на най-секси жена, но сигурно малцина знаят, че тя трудно може да се погледне в огледало. Нея я мъчи т. нар. ейсоптрофобия или спектрофобия. Според специалисти този страх произхожда от различните поверия, че взирането в огледала може да изкриви душата, или че огледалата показват истинската същност на човека.

Друга звезда от "Спасителки на плажа" – Кармен Електра, пък изпитва страх от вода!

Мъжкарят Уил Смит пък страда от инсектофобия и може да изпадне в паника ако го полази буболечка. Неговата колежка Никол Кидман пък изпитва страх от пеперуди.

Ако искате пък да накажете Орландо Блум – разведете го в едно традиционно българско село. Той ще изпадне в паника ако види прасе. Този страх го принудил да откаже роля във филма по романа на Оруел "Животинската ферма".

Необичайна фобия има и Киану Рийвс – той губи самообладание като чуе звънящ телефон. Как ли живее в ерата на технологиите? Матю Макконъхи пък изпитва ужас от въртящи се врати.

Опра Уинфри може да е най-богатата жена, но може да получи паник атака ако срещу нея някой дъвче дъвка. Развила фобията си след като баба ѝ не преставала да дъвче дъвка.

Класацията за странни фобии обаче държи Уди Алън, който има страх да не прегрее и мери температурата си през два часа. Освен това изпада в истерия всеки път, когато го приближат деца или кучета. Страхува се също така от слънчевите лъчи и от малки стаи. Ексцентричният холивудски гений се бори със страховете си подобаващо – живее в огромен дом, а по петите му постоянно го следва специално нает екип от лекари и бодигардове. Сред списъка с фобиите, от които Уди страда, спадат още насекоми, елени, ярки цветове.

Том Круз пък е наел екип от специалисти да се грижи за скалпа му, тъй като се ужасява от плешиви хора. Страхът му се нарича пеладофобия.

Повече новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
Ким Гаргарян преди 6 години
"Памела се страхува от огледала", а ние се страхуваме от Памела. Единствено Макрон и точи зъби.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как да се погледне в огледалото, като няма фотошоп? Всички я видяха в Кан какво пл>а.ш.и.ло е , даже с много грим.
5
1
 
8
 
! Отговори
аха преди 6 години
Обикновените хора явно нямаме време за фобии.
4
1
 
10
 
! Отговори
М преди 6 години
Стара, дърта, сбръчкана бабка с комплекси..
3
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стара?Ти няма да и вариш кокалите я...
2
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стара е на баба ти кокошката.
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
стара е, ама още си е секси ;)