Бедствие: Силикон, самочувствие... Джулиана Гани

Безсмислени конкурси "раждат" безсмислени героини
24 сеп 2017 22:00, Александър Попов
30
Бедствие: Силикон, самочувствие... Джулиана Гани
Снимка:Кадри: VIP Brother

Участието на Джулиана Гани във VIP Brother й осигури място и в нашата традиционна рубрика "Бедствие на седмицата".

Не, няма да я критикуваме за благотворителната й акция, в която искаше да дари предните си гърди. То не че има задни, но сега акцентът е друг.

Тунингованата блондинка рева в национален ефир, че не била сред първите три на Мис VIP Brother. Това било унижение, досега никога не си тръгвала с празни ръце от конкурси.

Тази случка може да се струва незначителна на аудиторията, но е показателна. В България е бъкано с конкурси, в които се знаят предварително призьорките. Провеждат се обикновено на клубно ниво и са толкова незначителни, колкото и участничките в тях.

Да, такива като Гани понякога успяват да пробият до медиите и до участие в някое риалити. И тогава лъсва истината.

Това са едни напомпани с излишно самочувствие момичета, мислят се за голямата работа и понеже са участвали в нагласени надпревари не могат и да губят. Дори нещо толкова тъповато като Мис VIP Brother.

Другият проблем на тези девойки, включително и на Джулиана, е схващането, че отивайки при пластичен хирург си мислят, че са готови за Холивуд.

Скъпа Джулиана, защо се чувстваш унижена, че не си спечела Мис VIP Brother? Имала си най-голямата гръдна обиколка, височина... Разбери ти, и всичките надуваеми клонинги, че 2000 кубика силикон не означава по-красиво. Ако се направи една анкета само сред мъже ще установиш, че поне за 95% от тях твоят бюст няма нищо общо с естетиката, красотата и еротиката. Също толкова привлекателни са и устните тип "целуната от ютия". Тях ги харесват само докторите, които изкарват някой лев с поредната процедура.

Но вие сте свикнали във вашето обкръжение само на комплименти, най-често от мъже-слуги "на левия бряг", и после се изненадвате, когато ви кажат в очите, че по-скоро бихте приземили самолета в една романтична обстановка.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: VIP BrotherДжулиана Гани
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
8
 
! Отговори
Янчева преди 6 години
Бе тая може ли да легне по корем? След време гръбнакът й ще бъде като този на двугърбата камила.
18
25
 
12
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Мразя силикон, но в определени случаи го оправдавам. Пример: една от моите любими платени момичета е със силикон. Като я попитах защо си е сложила, ми каза, че има две деца и след раждането и увиснали много грозно. Тя е на 29 години, не е и млада вече, така че е нормално да увиснат и мисля, че не ме лъже. Но си е сложила само 400 кубика, по 200 на гърда и й седят много добре, тоест изобщо не личи, че е със силикон. Та така...
17
2
 
35
 
! Отговори
123 преди 6 години
Тоя па да вземе веднъж да напише нещо свестно, мани не мога да повярвам. Прав е тая си е плашило.
16
3
 
34
 
! Отговори
По преди 6 години
Много добра статия! Браво!
15
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Красавица
14
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Простодушна ли?Преди разправяше,че разни бизнесмени и предлагали по 5000 лева за една нощ,но тя с дребни пари не се занимавала.
13
3
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В тази жена има нещо, как да кажа, сърцераздирателно. Хем е съвсем пластмасова, хем толкова простодушна и лишена от злоба, че направо да ти се приплаче. Все едно Червената шапчица да почне да танцува на пилон. Ами, да е жива и здрава, явно идеалите ни са гротескни и те създават съответните женски тела.
12
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За устните са ми казвали че си ги правят такива за да правят по-добра френска любов.Звучи логично защото е всичко останало но не и красиво.
11
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*евтина, да се поправя.
10
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мда, добро сърце имала, виждам че пишат някои. Добър ход за пробутване на ефтина и глупава простит**ка з модел на подражание на млади момичета. Хей момичета, важно е да сте с добри сърца, какво значение имат интелигентността и възпитанието?
9
49
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много секси жена.
8
10
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По принцип не харесвам кифлите, но тая ме кефи - има добро сърце.Може би тя е най-чистия и добронамерен съквартирант в къщата.А за визията й - няма да коментирам, пропаднало момиче.Но пък е с най-голямото сърце там - мисли за всички добро и не злослови
7
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Личи си, че е отраснала с много грижа и любов. Не знае какво е провал, какво е да няма. Иначе като цяло не е лоша, няма злоба в нея. Стайлинга и не ми допада. Комбинацията руса коса и солариум с тези устни е ужасно.
6
19
 
21
 
! Отговори
Край преди 6 години
Секс и естетика не е задължително да са в едно изречение. Както и секс и ум. Тази си има сексапил. Идеална е за неестетичен секс обаче е задължително да мълчи - дума да не обелва. А се е обадила - а готов го е развалила.
5
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Сашо,жив и здрав да си...право куме в черните очи.От Вас журналистите зависи да ги слагате на място тези.....не искам да го кажа за да не ме цензурират.Всички трябва да сте обективни а не да целувате д...то на някоя партия или силен на деня...
4
1
 
13
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
oleee ko e tva
3
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сашо днес е мноо груб, обикновенно в четивата му се долавя нотка подигравка, закачка, снизхождение, а този път само дето не й тегли една , за довиждане.
2
2
 
33
 
! Отговори
селянин преди 6 години
ПРЕДПОЧИТАМ ДА СИ ВЗЕМА ГУМЕНА КУКЛА ОТ СЕКС-ШОП .ОТ КОЛКОТО ТОВА ПЛАШИЛО !!!
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
tuning mamun