Мегз и Мария съскат една срещу друга, летят обиди и закани!

Двете явно "ще се разбират" след шоуто VIP Brother
28 сеп 2017 09:23, Александър Попов
42
Мегз и Мария съскат една срещу друга, летят обиди и закани!
Кадър: VIP Brother

Отношенията между Мария и Мегз във VIP Brother достигнаха нови скандални висини и излагация. Двете видимо не могат да се понасят, след като дизайнерката обвини фолкпевицата, че изкарва парите си не само с песни, а и като компаньонка.

Снощи напрежението ескалира, след като Каканашева остави всички съквартиранти в двора да висят на дъжда, докато тя 40 минути движеше бизнеса си от Къщата с телефонен разговор.

Единствена Мария възропта срещу егоизма на Мегз и едва не стигнаха до физическа саморазправа.

Всъщност, пръв с обидите започна Цуни, който нарече Миглена: "Въшлива зъбла, зъбат крокозъбел".

Мария обаче бе далеч по-остра, а и Мегз не й остана длъжна.

"Като ми репликираш още веднъж, ще ти обърна каскета. Не ми говори ти казвам. Не искам диалог с теб. Предупреждавам те, че ще си направиш поне 4 клипа как плачеш", заплаши я Мария.

После двете пъчиха гърди кой какво ще направи навън и кой ще пострада, а после и двете се нарекоха "нахалници".

"Абе, внимавай как ми говориш, щото ми писна от тебе, бе, гнус такава. Много ти треперят ръцете, като плачкаш. Сега защо не плачкаш. Много ти знае човчето", поде Мария.

В крайна сметка стана ясно, че двете ще имат сблъсъци и извън шоуто, като всяка ще търси нечий гръб.

Междувременно шеф Петров разплака и Енджи Касабие, но готвачът хич не повярва на сълзите й, че са истински. Той предрече, че след години тя ще бъде една свиня и й показа среден пръст, нещо, което се превръща в традиция за него срещу жените.

"Нещо казал ли съм? Може ли тя да говори, че съм бил жена си, децата си? Обидил ли съм я нещо? Тя почна първа! Ето, сега щото не говоря с нея, реве. Диетолог, който яде риба тон с токсини, мозъкът й ще експлоадира. Всичко, което става, е заради храната, която яде!", заяви Петров.

Мъжете пък се събраха да обсъдят как да намалят напрежението между шефа и жените, но в крайна сметка се стигна до лек сблъсък, в който стана ясно, че и дамите провокират готвача. Дани Милев пък застана на страната на Петров.

Всичките скандали се отразиха и на номинациите. За оставане в шоуто ще се борят шеф Петров, Мегз, Дани Милев, Ваня Щерева, Дани Златков и Сашка Васева. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
10
 
! Отговори
гп преди 6 години
Никога не съм харесвала Мария, заради видимата арогантност и т.н по интервюта, но мога да кажа, че в сравнение с това същество Мегз, е просто ангелче. Няма такава противна жена ли е, какво е с мелачка вместо уста. Мария е права във всяко отношение, а шефа и Мегз са едни насилници, които мога да кажа със сигурност, че в училище са били местния насилник и грубиян - комплексар и местната знаете какво
37
1
 
13
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
СВАЛЕТЕ ТАЗИ ТЪПОТИЯ ОТ ЕФИР.....
36
3
 
21
 
! Отговори
вили преди 6 години
Този *** Антон Стефанов защо е там? Реве, припада, гледа като уплашен хамстер. Какъв се явява този?
35
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Готвача всъщност се постара да гладуват. Вместо докато имаше продукти да предвиди кризата (знаеше се, че мисията е провалена) и да разпредели разумно продуктите, той да се намира на работа въртеше по 10 манджи на ден, тия от скука изядоха всичко и да не им се сърди и сега гладуват :)) А тия двете героини са дъно голямо. Най-смешна е певачката с претенции да бъде дама - точно в "диалозите" й пролича колко е далеч от дама
34
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре са ги подбрали този път-много тъпотия и гнус,гадни кат зелени марсоли.Липсват само Найден,Пеньо,Митьо Пищова че да им направят живота на компот!
33
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това т.нар.шоу трябва да се казва по следния начин:"От *** по-***. " Не е хубаво човек да е глупав, но когато е хем глупав, хем *** става страшно.
32
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мегз звуче като мекс или имаме звуково имитиране на известната марка MEXX.
31
0
 
17
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Това официално е най - неорганизираният отбор звИзди, попадал в къщата . Ще си карат на боб и леща и това е. Жените ясно, обаче и до този момент не виждам мъже в къщата. Най - отявлени представители на липсата са готвача от "Балкантурист" и един дебел човечец с мазна косица, който само седи - той и тонито стефанов могат спокойно да изпълняват ролята на мебелировка. Къде са мъжете?
30
1
 
19
 
! Отговори
Чичка преди 6 години
Обратното на VIP Брадър кога почва? Тия са толкова VIP колкото и всяка свинка първескинка.
29
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спор в стил " детската градина". А Мегз беше права да използва привилегията си, така или иначе всички я мразят, поне да си свърши работа момичето.
28
2
 
9
 
! Отговори
До Охлюв преди 6 години
Те хората не занимават никой,който иска да не чете,да не гледа и толкоз.
27
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
баси по нова каквото и предаване да има все пускат откъси от тая простотия
26
1
 
23
 
! Отговори
ОХЛЮВ преди 6 години
Престанете да ни занимавате с тия простакеси
25
2
 
30
 
! Отговори
Варна преди 6 години
Тая Мегз ,откъде поддържа такъв стандарт ,не знам ,ходила съм в магазина й в центъра на Варна,всичките дрехи са адски изкуствени и гадни материи.Парцали по 40 лв ,максимум,а реалната им цена е 3.20 лв сигурно.По-големи *** от нейните не съм виждала скоро.
24
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Из повечето формати на това предаване в чужбина този "шеф Петров" отдавна някой щеше да го е направил на мусака.
23
1
 
14
 
! Отговори
До Роки преди 6 години
Ама те всички го гледат,ама не си признават,щото видиш ли са много над простотията
22
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен8, а силиконовият гном кво има ? Всички знаем, че силиконките гонят кинти, може да не и дават пара на ръка, *** получават отплата за услугите. Семейство, морал ... на кво различно ще си научат децата.. 3/4-та дето ги вкарват в подобни "риалити" са *** безподобна.
21
2
 
16
 
! Отговори
Я па я преди 6 години
БОли МЕГЗъ.
20
2
 
4
 
! Отговори
Роки преди 6 години
До До Роки 16Ще си гледам не е нужно някой да ми казва как да се уважавам и какво да гледам.. всеки си има избор. Като не гледа предаването защо чете статията и коментира?
19
1
 
4
 
! Отговори
До анонимен 16 преди 6 години
Не 17,моя грешка