Ще съди ли Мария дизайнерката Мегз? Едва ли...

Двете били добри познати
9
Ще съди ли Мария дизайнерката Мегз? Едва ли...
Кадър: Нова тв

Ще съди ли Мария Мегз? Подобна закана отправи Мария в шоуто VIP Brother, но най-вероятно тя няма да се  осъществи. Поне така смята майката на фолкпевицата Йорданка. Двете си вдигнаха няколко скандала е шоуто, а пикът бе, когато Мегз нарече опонентката си компаньонка.

Още по темата

"Не смятам, че Мегз го е казала със злоба. Те с нея се познават от преди. Да са били приятелки е силно казано, но добри познати са със сигурност. Мисля, че Мегз зае отбранителна позиция с тази дума "компаньонка", но не го мисли, защото тя знае, че да засегнеш някой по такъв начин най-много ще го заболи. Глупаво беше от нейна страна, защото така изложи себе си повече, отколкото Мария. Всички познават дъщеря ми. Тя от 20 години работи, не е спирала и сама си е изкарала парите. Единственият момент, когато спря да работи, бе когато живееха с Християн Гущеров. Тогава три години само правеше клипове, но не ходеше по участия. Но през това време човекът се грижеше за нея и Марая. Като силен мъж смятам, че няма нищо нередно в това да седиш до половинката си, какво значи да си му компаньонка? То може ли човек да живее сам и да няма компания - за да бъде сам, трябва да живее на Марс", каза Йорданка пред "България днес".

Майката на Мария защити детето си и за дарението от 3000 лева, което предизвика дискусия, най-вече заради начина, по който бе направено.

"За зрителите сигурно е изненада, но за мен не е, защото аз от години знам за нейните благородни дела. За съжаление малко иронизираха в предаването "Господари на ефира" това, което тя направи, като дари парите, но аз не смятам, че това е повод за подигравки. Мисля, че са малко хората, които в днешно време дават средства за благотворителност. Тя не го е направила, за да кажат хората - ето я, има много пари и ги дава ей така. На нея това не й е за първи път. Тя в София се грижи за един голям кучкарник. Съвсем скоро бе намерила на пътя кученце, което излекуваха доста трудно. Тя се грижи за 67 кучета, носи им постоянно храна, освен това е давала пари и за детски домове, за ремонти. Но това е нещо, с което Мария не се хвали, това го знаем близките й хора", допълни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за какво да я съди? Да не е лу.да? Ами като се явят хиляди свидетели в подкрепа на тезата на Мегз, с какво си изкарва парите Марето? Високоморалната състрадателна почтена майка ще закъса :))
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
боже, боже ... това ли е т.н. "отварачка"...
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми Нуриега кво прай изотзад на тази красавица!!!
3
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е това на снимката ли е момичето за пример в България!!!
2
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали като влизат подписват договори за туй-онуй, предполагам има и такъв срещу съдебно преследване. Инак ще са много по премерени в изказванията си.
1
0
 
40
 
! Отговори
селянин преди 6 години
Много сме ви бладодарни за това ,че всеки ден пускате новини за най-добрите библиотекарки !!