Сузанита: Показах тяло, че съм обладана, сега ще се доказвам!

Семейството шокирано от клетви за смърт
108
Сузанита: Показах тяло, че съм обладана, сега ще се доказвам!
Кадър: Папараци

14-годишната дъщеря на Орхан Мурад - Сузанита, е най-коментираното име в музикалните среди през последните месеци след появата на клипа й "Луцифер и Буда". Нейните родители дадоха няколко интервюта в нейна защита, а в предаването "Папараци" се яви и самата тя.

"Трябва да се живее за мига. Досега показвах, сега трябва да доказвам коя съм. Показах тяло, показах, че съм обладана, сега трябва да докажа коя съм. Не съм чела кой знае колко книги, но цяла България говори за мен", доволна е тийнейджърката.

Тя е категорична, че в днешно време нейните връстници рядко отварят книги. Тя и родителите й обаче са шокирани от клетви на нейни съученички.

"Мои съученички са ме кълнали за смърт. Близки приятелки, които са спали у нас", потвърди Сузанита.

Тя отрече да има гадже в момента.

"Пиша текстове на песни. Бих написала песен и за Гери-Никол, която също оплюха без причина. Аз съм една пред камера, друга на сцената, трета в живота. Мога да бъда много дива, много скандална, но мога да бъда и много добра и невинна. Нямам гадже. Не карам кола, снимките, които се появиха са колаж", допълни младата изпълнителка.

"Детето има харизма, тя е родена за сцена. Още от мъничка стана манекенка. Беше на четири години, когато я избраха да поднесе цветя на президента при гостуването му в Пловдив. Звездата й е такава", категоричен е баща й Орхан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още по темата: Орхан МурадСузанита
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
10
 
23
 
! Отговори
Сузи преди 6 години
Видяхте ме отвън, очаквайте скоро и клипчета как изглеждам отвътре :)
65
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баща й обаче активно и успешно я продава на медиите. Браво, чичка!!!
64
4
 
21
 
! Отговори
:P преди 6 години
И ние говорим, като и се смеем. Това не е реклама
63
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С какво е станала известна с пошлите клипчета ли? Трябваше да стане известна не с голотиите а с глас и хубави песни. Нито гласа и чух нито песните! Гласа и го пускат през синтезатор защо? Защото няма гласови данни и ако не е синтезатора ще е пълен фалш. И на баба ми гласа ако го пусна през синтезатора ще пропее вместо да грачи. Тези номера когато съм правили и баща и и майка са си били на село и са си пасли офцете!
62
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
значи тя е на 14,но има житейския опит на 84-годишна.
61
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много е сладка, но защо си мисля, че е подтиквана сякаш от майка си. А Мурад какво да каже, защитава. Жалко е, че тръгва в лоша посока и се говори за нея с негатизизъм, а можеше да е точно обратното. Много е нежна, хубава, но.....отблъсква с действията си. Ако беше направила една песен в стил Мария, елегантна, секси....щеше да направи фурор, но с мрежеста чорапогащи в тези позиции....стил 90-те.
60
6
 
31
 
! Отговори
Kay преди 6 години
Това е бъдещето на България! Силиконова муцуна и пищна плът от шията надолу, въздух под налягане под перхидролените масури . Няма лошо да си чел " Винету", стига любимото ти четиво да не е само спестовната книжка.
59
10
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Инфантилна отломка, прекрасно описваща упадъка на една жалка държавност....повръща ми се
58
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво толкова я хвалите, скоро ще залезе като всички останали еднодневки, които си въобразяваха, че са големи звезди. Щяла да успее в живота... това може да го каже само някой, за който да си в чалга средите и да си показваш *** е постижение.
57
8
 
43
 
! Отговори
Mimokmok преди 6 години
Олеле!Ами сега?И това ако е бъдещето на България,леле!!!!
56
22
 
17
 
! Отговори
Роби преди 6 години
Тази млада девойка изпревари всички каки.В този живот който е тарикат яде кебап,който е флегма и бУдала ще кара на боб чорба и боза.Девойката си знае работата.Кучетата лаят,керванът си върви.
55
10
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малката е обладана от простотия.
54
13
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЗА К,ВО И Е ДА ЧЕТЕ КНИГИ НА СУЗАНИТА ,ТО МОМИЧЕТО НЕ Е ВИНОВНО И НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ ВСИЧКИ ПОДРАСТВАЩИ КАТО НЕЯ В ПРИРОДАТА ИМ Е ДА ВЗЕМАТ ПРИМЕР ОТ ГОЛЕМИТЕ И ДА ПОДРАЖАВАТ НА УСПЕЛИТЕ,В СЛУЧАЯ ТЕ ИМАТ НАГЛЕДЕН ПРИМЕР КАК ЕДИН ПОЛУГРАМОТЕН МУТРАГЕН ПРОЧЕЛ САМО ЕДНА КНИГА -ВИНЕТУ ПРЕУСПЯ СТАНА ПРЕМИЕР НА ДЪРЖАВАТА НАТРУПА МИЛЯРДИ И СУМА ТИ ГОДИНИ ТЪПИЯ МАТ,РЯЛ НЕ САМО ,ЧЕ ГО ТЪРПИ АМИ МУ ДАВА ОЩЕ И ОЩЕ ДА УПРАВЛЯВА,
53
4
 
40
 
! Отговори
65 преди 6 години
Не чела книги,била обладана? ,няма гадже,а даже не кара и кола.Ами права е що,да нарушава закона.Ама това с обладаването е изродско
52
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако днес разчиташ, че си млада (и си мислиш, че си хубава), то на какво ще разчиташ утре, когато си стара и грозна. Сполай!
51
6
 
35
 
! Отговори
:)) преди 6 години
...Не съм чела кой знае колко книги, но цяла България говори за мен", доволна е АМЕБАТА....И защото е такава мисли че като я плюят,дъжд я вали.То зависи какво говорят,бе СузаниТкЕ.
50
5
 
49
 
! Отговори
Теню Медузата преди 6 години
Правилно се е ориентирала! В България така се прави кариера! Страната на киселото мляко, чалгата и простотията! От децата вече никой не иска да е космонавт или полицай, а мутра или по-модерното ММА-ци! Чат-пат някой заблуден да иска да е футболист! За инжУнери кандидати няма!
49
5
 
13
 
! Отговори
Злобчо преди 6 години
до Добра еГениално изказване!!!
48
32
 
11
 
! Отговори
Добра е преди 6 години
В тази територия има много злоба и завист.Не знам коя е и не ме интересува но се вижда че е красива.Да е жива и здрава и да кърти яко.
47
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Не съм чела кой знае колко книги, но цяла България говори за мен" - диагноза за състоянието на България.