Божидара Бакалова - уж богиня, пък живяла в кочина

Блондинката все по-недолюбвана във "Фермата"
10 окт 2017 09:53, Александър Попов
50
Божидара Бакалова - уж богиня, пък живяла в кочина
Снимка: Фермата

Седмицата, в която Божидара Бакалова прекара като шеф на останалите във "Фермата", й докара доста негативи. Държанието й, допълнено с енергийните усещания, дразнят все повече от участниците, които започнаха да й спретват и номера.

Емигрантът Гечо пое палката на фермер на седмицата, с когото Божидара влезе в конфликт миналата седмица. Първото нещо, което Божидара направи е да го прати да направи сапунка на къщата на фермера, за да изчисти лошите енергии.

Там обаче го очакваха изненади. "Жена ли е живяла тука? Уж богиня, искала чистота, а то все едно малките прасенца от кочината са дошли на гости", сподели впечатлението си Гечо, който се нанесе в къщата, доскоро обитавана от Божидара.

Останалите фермери са убедени, че досегашната богиня тази седмица ще стане ратай и дори я питаха кого ще викне на дуел.

Жените, които бяха удостоени със званието "богини", също не са във възторг от Бакалова и дори й спретнаха отмъщение - изхвърлиха дюшека й от юртата и той подгизна от дъжда.

Сестрата на Мис България Ивайла Бакалова се разгневи и се закани да отмъсти и да вдигне във въздуха юртата на жените.

"Аз не съм луда, както мислят хората. Не виждам нещата с очите са, а ги усещам с енергиите", категорична е Бакалова.

В шоуто тя непрекъснато натяква любовта си към учението на Петър Дънов, призовава небесните ангели, показва методи за покачване на човешките вибрации, направи демонстрации за смирение, но всичките й вярвания не се приемат кой знае колко добре от останалите.

Междувременно, след загубената битка срещу Владо Николов, Яни получи втори шанс да се бори за победата в шоуто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
3
 
3
 
! Отговори
ТАЯ преди 6 години
ИМА МНОГО ПРОБЛЕМИ ПЪК Е И МНОГО ПРОСТА
38
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БожиКрава няма нищо общо с никакви "енергии",още по малко с учението на Дънов.Едно злобно,лутащо се същество не намертило своето място под слънцето, криещо се зад някакви "учения"което се опитва да доминира над други хора.Нищо друго.Всичко е поза,всичко е само театър.Изобщо няма място в такъв формат.Да яхва метлата и да се пръждоства в дън горите Тилилейски.Опосумите защо изобщо са я вкарали?Същата като Ласкин-излишна.
37
3
 
1
 
! Отговори
за да сме добре преди 6 години
себеправедни не облечени вътрешно с Божията дреха на Праведност тогава се хвалим не със себе си а с Него Господ е наша праведност
36
2
 
4
 
! Отговори
като Бога преди 6 години
единствен Бог може да ни промени и направи вътрешно праведни и външно балансирани в Божията Праведност
35
3
 
4
 
! Отговори
по-сериозно преди 6 години
кви богини кви богове 21 век не в каменната ,,камъни,, ,,пеперудки,, ,,ангели,, ,,ало,, ,,дръвчета,, старото премина всичко стана ново от Бога в Божият Образ и в Божието Подобие в хармония и съгласие с естеството на Бог което е святост праведност мир радост красота баланс хармония Бог направи човекът праведен но някои се отклониха от истината в лъжа и извратеност
34
3
 
4
 
! Отговори
тътътът преди 6 години
ало енергиини вампири заето за кухи ***
33
2
 
3
 
! Отговори
,,енеджи,, преди 6 години
,,богини,, ,,ангели,, ,,енергия си обменят,, ,,верую,, не Божия всеки случай
32
4
 
2
 
! Отговори
лъжеучения преди 6 години
енергиини вампири учение на дънов ,,в дъното на окулта,, като ,,будизма,, и други ,,чакри,, не пречете на християните ,,дъновисти,, сектанти Учителят Исус Христос със здраво учение здрави думи истинни не лъжа с лъжлив дух
31
3
 
4
 
! Отговори
Вуте преди 6 години
Требе малко суджуци за Дънов.
30
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дъновизмът е изключително опасна форма на сатанизма. Добре е да се внимава. Изкукването и другите последствия са доста неприятни.
29
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някои от години не са гледали българска телевизия.Ами добре.Въпрос на личен избор.Тогава не коментирайте.Аз от 15 години живея в Испания,но не съм преставала да гледам бг телевизия.Пак казвам въпрос на личен избор.
28
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази е пълно куку.Не го ли разбрахте?.Срам за Фермата.
27
8
 
19
 
! Отговори
дъновистка за пример преди 6 години
Типична Дъновистка! Тези са изперкала с.***. Колкото дъновисти познавам все са хлопа-тропа и се чудят как да зарибяват други последователи. Досадни са като мухи
26
2
 
9
 
! Отговори
Василев преди 6 години
"Само Исус е Бог и само пред него може да се прекланяме."Да бе, Исус е синът, така че Бог е единствено Баща му и да припомня че имаше една заповед "Да не си правите кумири" така че почитането на кръста, разни икони и т.н. символи си е неспазване на Божите заповеди уважаеми добродетелни християни!
25
4
 
15
 
! Отговори
Стефанова преди 6 години
Няма нищо общо между дъновистите и православието ! И самата фермерка показа колко са объркани нещата - камъчета, амулети, икони, книга на Дънов, танци някакви ! Пълна каша! Дано в един момент намери правия път ! Но Бог Иисус Христос има грижа и за нея, както и за всички нас!
24
2
 
23
 
! Отговори
Госпожицата преди 6 години
Сега е малко неадекватна щото няма трева,но на вънка като се напушила видиш как усеща с енергията.Само стой та гледай
23
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не мога да разбера, защо "духовно извисените жени" като тази са пълни палачорки, живеят в мизерия и ги мързи дори да си измият ръцете.
22
5
 
25
 
! Отговори
оле мале преди 6 години
Познавам и други жени, любителки на Петър Дънов. Същите кукувици са. Философията на бялото братство явно привлича само кукувици.
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 17. "БГ телевизия не съм гледал от години"Понякога има интересни мачове, но се гледат задължително в режим "муте".
20
0
 
28
 
! Отговори
До Анонимен 18 преди 6 години
Личи си че не си гледал предаването. Тази освен злоба и лицемерие друго не може да проповядва. Типичен пример за високо самочувствие с нулево покритие.