Патинсън без гадже, уморил се от отчуждаването им

Раздялата с певицата FKA twigs след намек за годеж
12 окт 2017 19:45, Екип на Tialoto.bg
0
Патинсън без гадже, уморил се от отчуждаването им
Снимка: Instagram

Робърт Патинсън и половинката му FKA twigs се разделиха след 3-годишна връзка. Решението е взето от актьора, който се "уморил" от отчуждаването помежду им.

"През последните месеци двамата прекарват все по-малко време заедно и започнаха да се отдалечават един от друг. Роб се умори от това и прекрати годежа им. Той сподели на приятелите си че вече не са заедно. Помежду им има толкова история и двамата още имат чувства един към друг", разкри източник пред Sun.

Решението на звездата от „Здрач“ е доста неочаквано, тъй като три месеца по-рано той намекна в шоуто на Хауърд Стърн, че двамата са сгодени. Запитан от водещия: "Вие сте сгодени, нали?", Патинсън смотолеви: "Да, нещо такова".
Робърт и FKA twigs, чието истинско име е Талия Дебрет Барнет, за последно са се появявали публично като двойка през май 2017 г.

"Те бяха доста сериозни по едно време, но вече не е така. Самият факт, че Робърт не потвърди категорично годежа им, а каза "нещо от сорта", е показателен. Връзката им вече се разпада", коментира друг приятел на актьора пред медията.

Преди да се обвърже с Талия актьорът имаше дълга връзка с колежката си от "Здрач" Кристен Стюарт. Двамата бяха заедно 4 години като се разделиха през 2012, защото тя му изневери с режисьора Рупърт Сандърс.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари